Forside » Sundhedsbølge over Danmark

Sundhedsbølge over Danmark

08-05-2017, Ronnie Rahbek, Officefit.dk

 

Se lige med her!! Sundhedsbølgen vælter ind over Danmark, flere og flere virksomheder begynder med at investere i deres medarbejderes sundhed.

Vi kunne ikke være mere enige og begejstrede for den udvikling der lige nu tegner sig, på det danske arbejdsmarked! De sidste 5 til 10 år har skærmen stjålet mere og mere af vores tid hvilket også har resulteret i at, vores stillesiddende adfærd er blevet markant værre.

Det, at flere og flere virksomheder begynder med at prioritere mere bevægelse ind i arbejdsdagen for deres medarbejdere, er en fantastisk udvikling for de ansatte, samfundet og også for selve virksomheden. Hvis livsstilsygdomme, psykiske sygdomme, smerter i muskler og led og generelle sygemeldinger kommer pga. stillesiddende adfærd på arbejde, så giver det også rigtig god mening og er samtidig en rigtig god investering for virksomheden.

Læs om HER hvordan Navigators i Lemvig har investeret i bevægelse i arbejdstiden.

 

OM OFFICEFIT

OfficeFit er eksperter i bevægelse, adfærd og kultur i arbejdstiden.

Vi har en klar mission om at ændre den stillesiddende adfærd til en mere aktiv og energisk kultur – og levere totalløsninger, indenfor sundhed og trivsel til virksomheder, der skaber finansiel og menneskelig værdi.

Relaterede indlæg

Related Posts