ROI? Derfor bør du investere i bevægelse i arbejdstiden

Tid er penge – og som udgangspunkt er det ofte både tid og penge, som både virksomheder og medarbejdere gerne vil have mere af. I dag bruger mange virksomheder intern tid på at optimere eksisterende processer og arbejdsgange, så alle er effektive og bruger tiden bedst muligt. Det giver et positivt afkast for dem, der prioriterer hensigtsmæssigt.

 

For os handler det om bevægelse og effektivitet. Når det kommer til vores Bevægelseskoncept, har vi flere personlige historier og virksomhedscases, der understøtter de gevinster, der er ved at tilbyde alle medarbejdere i din organisation bevægelse og variation i arbejdstiden.

Med vores Bevægelseskoncept har du mulighed for at tilbyde alle medarbejder bevægelse og variation, mens de arbejder ved skrivebordet. Det er effektivt.

Drop arbejdsgiverbetalt fitnessabonnement – tilbyd bevægelse i arbejdstiden

Med vores Bevægelseskoncept kan du tilbyde alle i din organisation nogle af de samme fysiologisk gavnlige effekter, som motion uden for kontoret giver, bare mens de er på arbejdspladsen. Det er effektivt – og sparer både dig, den enkelte medarbejder og virksomheden for både tid og penge. Et alternativt kunne være at tilbyde et arbejdsgiverbetalt fitnessabonnement. Det indebærer dog, at den enkelte medarbejder må forlade arbejdspladsen for at træne en time, hvilket fjerner fokus og tid fra andre opgaver. Herudover vil dette gode typisk kun henvende sig til dem, der i forvejen godt kan lide fitnesscentre, og ikke nødvendigvis få flere mennesker til at røre sig.

Vores Bevægelseskoncept sparer jer for tid og penge, fordi det er muligt at være fysisk aktiv og arbejde på samme tid.

Når du er i moderat bevægelse bag din skærm, så stiger pulsen, og det medfører øget forbrænding og et højere energiforbrug. Også selvom du bare går og cykler helt roligt, uden at svede. Hjertet styrkes og blodcirkulation øges, hvilket også påvirker hjernens evne til at koncentrere sig, være produktiv og tænke kreativt. Og det er blot nogle af de fysiologiske effekter, som (mere) bevægelse og variation i arbejdstiden typisk medfører.

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept:

Bevægelse styrker de sociale relationer – og giver lavere sygefravær

Når det kommer til bevægelse i arbejdstiden, har vi meget fokus på, hvordan vi kan hjælpe dig og dine kollegaer til at opbygge nye vaner og ændre adfærd – og gennem vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en mere aktiv og energisk virksomhedskultur.

Vores koncept styrker: sociale relationer, teams og arbejdspladser – gennem bevægelse, glæde og kollegaskab.

Med vores Bevægelseskoncept får du en strategisk sundhedsrådgiver, der hjælper dig med at forankre og fastholde en ny og aktiv kultur med fokus på inklusion, fællesskab, sundhed og trivsel. Vores motivationsteam hjælper kontinuerligt dig og dine kollegaer med at opbygge nye vaner og fastholde den aktive adfærd.

 

 

Med et stærkt og sundt fællesskab arbejder vi mere effektivt, og alle vil være bedre rustet til at løse komplekse arbejdsopgaver – også sidst på eftermiddagen, hvor det er meget almindeligt, at man har mindre energi, spændingshovedpine og ondt i nakken pga. stillesiddende arbejde. Her giver vores Bevægelseskoncept dig og dine kollegaer mulighed for at aktivere de store muskelgrupper i kroppen, hvilket giver ilt til hjernen og mere energi. Det påvirker humøret og bidrager til en kultur med øget produktivitet og effektivitet på tværs af opgaver og afdelinger.

Bevægelse har stort potentiale for at skabe menneskelig og finansiel værdi

På den lange bane kan en sund og aktiv kultur også føre til færre sygedage blandt medarbejderne. Korttidssygefravær er for mange virksomheder en tung omkostning, og ofte står kortidssygefravær også for halvdelen af alt samlet fravær. Et sundt og effektivt fællesskab med et lavt sygefravær kan derfor spare dig og din virksomhed for tid og penge.

 

 

Når det kommer til bevægelse i arbejdstiden, er der derfor stort potentiale for at skabe menneskelig og finansiel værdi. Men det tager tid, og det er nemt miste fremdrift. Det er også derfor, at vi insisterer på, at vores samarbejde skal være langsigtet og strategisk. Det gør vi, fordi vi ved, at en adfærdsændring ikke sker over natten – det tager tid og kræver tålmodighed. Derfor sælger vi ikke vores Bevægelseskoncept kontant, men insisterer på, at det skal være abonnementsaftale med samarbejde i fokus.

Bevægelse kan også hjælpe dig med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere

Som virksomhed vil man gerne fremstå ansvarsfuld. Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere et vigtigt forhold der bidrager til, hvordan andre opfatter virksomhedens image. Med vores Bevægelseskoncept kan du tiltrække og fastholde de gode medarbejdere, fordi det er med til at skabe et sundt og sjovt arbejdsmiljø.

Vi oplever flere og flere, som fremhæver tilbuddet om bevægelse i arbejdstiden til nye medarbejdere på lige fod med andre personalegoder – såsom pension, sundhedsforsikring og kantine- og frugtordning

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Som medarbejder sparer du også tid og penge

Bevægelse i arbejdstiden er ikke kun gavnlig for virksomhedens bundlinje. Det har også en række gavnlige gevinster for dig som medarbejder. En sund og aktiv livsstil med daglig bevægelse kan give dig mere energi og overskud i hverdagen. Vi kender alle sammen følelsen af dårlig samvittighed, når vi om aftenen igen sidder ned foran tv’et, og heller ikke dén dag har fundet tid til at være fysisk aktiv. Med hente-bringe-logistik på højt plan og en pakket social kalender er det svært for mange at finde tid til fysisk aktivitet og bevægelse i fritiden.

Med vores Bevægelseskoncept er det muligt at slå to fluer med et smæk, fordi det er muligt at være fysisk aktiv og arbejde på samme tid

Bevægelse og variation i arbejdstiden giver dig som medarbejder mere energi og overskud, men samtidig er det også med til at forebygge og nedsætte smerter i lænd, nakke, skuldre og ryg. Smerter, som ofte kommer pga. stillesiddende arbejde.

Bevægelse bidrager også til bedre søvn, og giver også mulighed for vægttab over tid – uden at du nødvendigvis behøver at smutte ned i fitnesscentret efter en lang arbejdsdag. På den måde sparer du også både tid og penge som medarbejder. Hvis du i forvejen træner i din fritid også, skal du selvfølgelig bare blive ved med dét – så er det bare dobbelt op på sundhed!.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *