Sundhed på abonnement

Sådan fungerer sundhed på abonnement

Der kan være mange årsager til, at du overvejer vores Bevægelseskoncept. Det kan være, at du står over for at fusionere to afdelinger ligesom Jan Rosenbjerg fra Regionspsykiatrien – og derfor har brug for et nyt og fælles samlingssted.

 

Det kan være, du ligesom Ørsted er på udkig efter, hvordan du kan fremme sundhed og ergonomi på arbejdspladsen. For andre handler det om at være de første i branchen til at tilbyde alle medarbejdere bevægelse i arbejdstiden som f.eks. Revision Limfjord.

 

Måske har du hørt, hvordan bevægelse i arbejdstiden kan reducere sygefraværet? Det kan også være, at du gerne vil gøre noget godt og sundt for dine medarbejdere, og derfor vil give dem mulighed for at bevæge sig i arbejdstiden? Uanset hvad, så hjælper vi dig med at implementere og forankre en ny og aktiv virksomhedskultur.

Gennemsnitsprisen for Bevægelseskonceptet er

79 kr.

pr. medarbejder pr. måned

Aktivt kontorudstyr
Sundhedsambassadør

Sundhed på abonnement handler om mere end din pakke med aktivt kontorudstyr

Vi ønsker et langsigtet og strategisk samarbejde. Det gør vi, fordi vi ved, at en adfærdsændring ikke sker her- og-nu. Vi sælger derfor heller ikke vores Bevægelseskoncept kontant. 

 

Bevægelseskonceptet er baseret på en abonnementsaftale, som er med til at sikre, at vi hver dag lever op til dig og dine kollegaers forventninger. For os er det vigtigt, at alle ledere og medarbejder også får en forståelse for, hvorfor det er vigtigt med bevægelse – og hvordan det er muligt i praksis. 

 

Når du tegner en abonnementsaftale, har du en strategisk sundhedsrådgiver, som du altid kan kontakte, uanset hvilken sundhedsfaglig udfordring du står med.

 

Vores erfaringer viser, at de kunder, som er gode til at ringe og skrive til os, ofte også får mest ud af Bevægelseskonceptet.

Hvad koster sundhed på abonnement?

Faktisk kommer det bag på mange, hvor billigt det er. Derfor vil vi også gerne give dig et priseksempel her, men husk at det er individuelt, da prisen altid vil være baseret på antal medarbejdere, tilgængelighed og pakken med aktivt kontorudstyr.

 

 

 

Med andre ord, er der mange forhold og parametre, der spiller en rolle, når vi afgiver et tilbud. Men herunder har du et priseksempel fra en af vores eksisterende kunder:

Kunde X har 20 medarbejdere, som alle sidder på samme lokation, i samme bygning, på samme etage og dermed ikke har behov for en stor pakke med aktivt kontorudstyr. Deres pris pr. medarbejder pr. måned er 79 kr. ved en abonnementsaftale på 36 måneder.

 

Det er også muligt at vælge en abonnementsaftale på 24 måneder. Her vil prisen så være 109 kr. pr. medarbejder pr. måned. Uanset om det er en 24 eller 36 måneders abonnementsaftale, så falder prisen efter aftalens udløb. I dette eksempel vil prisen falde fra 85 kr. pr. medarbejder pr. måned til kun kr. 68 pr. medarbejder pr. måned.

 

Kontakt os, vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. 

Gåbånd
OfficeFit Bevægelseskoncept

Du betaler en fast, månedlig ydelse for vores Bevægelseskoncept. Vi klarer alt det praktiske.

60 minutters kickoff

I opstartsperioden oplever du selv, hvordan sundhed på abonnement virker

Vi ved godt, at virksomheder og afdelinger er forskellige – og hvad der virker i den ene afdeling, virker ikke nødvendigvis i anden afdeling. Det er også grunden til, at vi tilbyder en opstartsperiode helt uden binding.

 

 

Formålet med opstartsperioden er, at du og alle i organisationen kan mærke, om vores Bevægelseskoncept er noget for jer. Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service, vedligehold. Gennem vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en mere aktiv og energisk virksomhedskultur.

 

For at sikre os, at du får mest muligt værdi ud af vores Bevægelseskoncept, besøger vi dig og laver en screening af de fysiske rammer på din arbejdsplads. I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke skal sammensættes, så det giver mening i forhold antal medarbejdere og placering af skriveborde. Vil du vide mere om tilgængelighed og placering af kontorudstyret, så ring til os. 

 

Få ledelsens opbakning fra starten ​

Det er stærkt vanedannende at bevæge sig i arbejdstiden. Derfor er det vigtigt, at du allerede inden opstartsperioden har ledelsens opbakning, og at der er truffet beslutning om de økonomiske rammer for at fortsætte efter opstartsperioden. 

 

Ved at sikre sig ledelsens opbakning til en sundere arbejdsplads, undgår vi frustrerede og skuffede medarbejdere, der ikke forstår, hvorfor vi henter vores Bevægelseskoncept igen efter opstartsperioden. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en af vores dygtige sundhedsrådgivere. De hjælper dig igennem hele processen, så det bliver en god oplevelse for alle parter hele vejen igennem.

 

Ikke alle virksomheder starter op i alle afdelinger på en gang. Faktisk oplever vi, at flere større virksomheder med mange afdelinger, vælger én afdeling, som får lov til at opleve vores Bevægelseskoncept, før hele virksomheden går i gang. Det kan der være forskellige årsager til, men uanset årsagen, så hjælper vi dig. Vi har prøvet det før, og kender derfor mange forskellige løsningsmodeller.

Vi tror på, at tilfredse kunder er en god forretning, og derfor er der ingen binding i opstartsperioden.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Vi sørger for alt det praktiske som levering, opsætning, kickoff, service og vedligehold. Herudover hjælper vi dig med at skabe en (mere) aktiv og energisk virksomhedskultur gennem vores motivationsteam og GetUpp App.

Aktivt kontorudstyr

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke med aktivt kontorudstyr skal sammensættes.

Kickoff

Vi klarer alt det praktiske: levering af udstyr og en kickoff – som hjælper dig til en ny og aktiv virksomhedskultur.

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner – og kommer med konkret viden samt gode råd.

GetUpp Play

Nem og bekvem adgang til bevægelse og træning på arbejde og i fritiden.

GetUpp App

Sæt personlige mål, udfordr dine kolleger og få adgang til forebyggende øvelser.


Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam.

Service

Vi klarer alt service og vedligehold af dit aktive kontorudstyr, så det fungerer korrekt og forbliver i god stand.