OfficeFits Bevægelseskoncept

06 Sådan hjælper motivationsteamet dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Du får tilført ressourcer og stærke kompetencer

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du tilført ressourcer og stærke kompetencer i form af vores motivationsteam. Formålet med vores motivationsteam er at sikre os, at du og alle i din organisation får mest muligt ud af vores Bevægelseskoncept – at du får fuldt udbytte af din ”sunde” investering.

Vores motivationsteam hjælper dig året rundt

Vi er vanemennesker. Det er derfor meget nemt at falde tilbage i gamle vaner, mens det kræver opmærksomhed og planlægning at udvikle en og opbygge en ny vane. Derfor modtager du hver måned konkrete råd og anbefalinger til, hvordan din virksomhed kan få (mere) bevægelse og variation i arbejdstiden. Du skal derfor ikke selv bruge energi på at motivere alle medarbejdere året rundt. Det gør vi blandet andet gennem OfficeFit Calendar.

 

Teamet udvikler konstant nye ideer, der kan hjælpe dig og dit team, når motivationen daler. Det er ikke usædvanligt, at motivationen falder nogle måneder efter kickoff. Her er det vigtigt, at du altid kontakter vores motivationsteam. De er her for at hjælpe dig – og alle medarbejdere – til at komme op af stolen igen. De står altid til rådighed, og de har en masse erfaring og værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed tilbage i bevægelse. Ring til os. 

OfficeFit Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig og dine kollegaer med at opbygge nye og sunde vaner

Jeres sundhedambassadør er ofte bindeleddet mellem virksomheden og vores motivationsteam

Allerede i opstartsperioden spørger vi ind til, hvem der eventuelt kunne være en god sundhedsambassadør i hver afdeling eller team. At være sundhedsambassadør er ikke krævende, og kommer ikke til at stjæle tid væk fra jeres egen forretning. Derfor sender vores motivationsteam hver måned konkrete råd og anbefalinger, som er tiltænkt hele din organisation – og som sundhedsambassadøren ’blot’ kan videregive.

 

 

Alligevel er det vigtigt at udpege nogle enkelte medarbejdere, der både kan og vil gå forrest efter kickoff – og som vil tage fat i os, hvis der f.eks. er behov for at igangsætte en virksomhedsspecifik udfordring i OfficeFits app. En sundhedsambassadør er en ”fanebærer”, der går forrest.

Daler motivationen, så giver vi din virksomhed et gratis motivationsboost

Op- og nedture er ikke ualmindeligt, når det handler om at ændre adfærd og opbygge nye vaner. Der skal handles, når motivationen daler, så en ny og aktiv virksomhedskultur ikke bliver en døgnflue, men en naturlig del af hverdagen. Derfor har du som en del af vores Bevægelseskoncept også mulighed for at booke et gratis motivationsboost. Et motivationsboost går ud på, at vi kommer og holder et oplæg, der fokuserer på adfærd og vanefastholdelse, der kan hjælpe alle til at komme op af stolen – og tilbage i bevægelse.

Der skal handles, når motivationen daler, så en ny og aktiv virksomhedskultur ikke bliver en døgnflue, men en naturlig del af hverdagen.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Gennemsnitsprisen for Bevægelseskonceptet er

85 kr.

pr. medarbejder pr. måned

Aktivt kontorudstyr

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke med aktivt kontorudstyr skal sammensættes.

Kickoff

Vi klarer alt det praktiske: levering af udstyr og kickoff – og hjælper dig til en ny og aktiv virksomhedskultur.

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner – og kommer med konkret viden samt gode råd.

Live sessions

Vi er live 5 dage i ugen med Morgenbevægelse, Åndedrætstræning, Puls & Power og Yoga.

OfficeFit App

Sæt personlige mål, udfordr dine kolleger og få adgang til forebyggende øvelser.


Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam.

OfficeFitPlus

Med OfficeFitPlus får du særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser.

 

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Mogens og jeg er motivationsrådgiver