Sundhedsambassadør

Det er sundhedsambassadøren i din virksomhed, som går forrest

Det aktive kontorudstyr er ikke alene med til at fremme sundhed og bevægelse i din virksomhed.  Derfor skal der udpeges en eller flere sundhedsambassadører, som bliver bindeleddet mellem OfficeFit og din virksomhed.

 

Vores erfaringer fortæller os, at alle får den bedste start, når der er en god sundhedsambassadør repræsenteret for dinvirksomhed. Så viser resultaterne sig hurtigere. 

Vi har gjort det nemt for dine ansatte at være sundhedsambassadør

Allerede i opstartsperioden bliver du spurgt ind til, hvem der kunne være en god sundhedsambassadør i hver afdeling eller team. At være sundhedsambassadør er ikke en krævende rolle, og det må ikke stjæle tid væk fra jeres egen forretning.

 

Tværtimod, så sørger vores motivationsteam for at sundhedsambassadørerne bliver klædt ordentlig på til rollen. Hver måned sender vi konkrete råd og anbefalinger til alle brugere af OfficeFits Bevægelseskoncept. Herudover får alle brugere også materiale, der er relateret til OfficeFit Calendar, så det er ren ”plug and play”.

 

Når vi alligevel synes det er vigtigt at udpege en sundhedsambassadør, der kan og vil gå forrest efter kickstarten, er det for at sikre, at tiltagene bliver fast forankret i jeres virksomhed. På den måde får vi sammen skabt en mere aktiv og energisk kultur. Sundhedsambassadørerne bliver bindeleddet mellem OfficeFit og din virksomhed

 

Du og dine udvalgte sundhedsambassadører er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er brug for gode råd og anbefalinger til at være en god sundhedsambassadør.

 

Skriv bare til motivationsteamet – de står altid klar til at hjælpe dig. 

OfficeFit Bevægelseskoncept

Vores erfaringer fortæller os, at alle får den bedste start, når der er en god sundhedsambassadør, repræsenteret fra din virksomhed - så viser resultaterne sig hurtigere.

Hvilke opgaver har en sundhedsambassadør?

Det er vigtigt at udpege en eller flere personer i din organisation, som ønsker at gå forrest og bl.a. tage initiativ til aktive pauser i løbet af dagen. Det er også vigtigt at rose og støtte, når kollegaerne er særlig gode til at være aktive. 

 

Det vigtigste er, at sundhedsambassadørerne synes, det er sjovt at påtage sig denne rolle, og at det passer ind i netop jeres kontorkultur.

Hver måned sender vores motivationsteam konkret råd og anbefalinger til alle OfficeFit brugere. Sundhedsambassadørerne skal blot sørge for at:

  • Offentliggøre information på jeres intranet
  • Igangsætte OfficeFit App Challenge, hvis der er stemning for det
  • Registrere nye medarbejdere i OfficeFit app’en
  • Motivere og rose andre kollegaer
  • Gå forrest hvad angår en sund og energisk virksomhedskultur

Hvis motivationen daler, er det vigtigt, at sundhedsambassadøren straks tager fat i vores motivationsteam, så der bliver taget hånd om problemet. I fællesskab finder vi ud af, hvad din virksomhed har behov for, så alle kommer op af stolen og tilbage i bevægelse.

 

Ring til os, hvis du har spørgsmål. 

Sundhedsambassadørens opgaver