OfficeFit kalender

OfficeFit kalender - en vigtig del af en ny og aktiv virksomhedskultur

At ændre adfærd kræver opmærksomhed og planlægning. Derfor har vores motivationsteam udviklet OfficeFit Calendar. OfficeFit Calendar følger kalenderåret, og hver måned modtager du konkrete råd, motivation og anbefalinger til bevægelse og variation i arbejdstiden.

 

Allerede i opstartsperioden stifter du bekendtskab med OfficeFit Calendar – og alle afdelinger har mulighed for at tilgå den online. OfficeFit Calendar viser årets program, og kan derfor med fordel tilføjes din kalender, som er tilknyttet din arbejdse-mail. 

Sådan bruger du OfficeFit Calendar

OfficeFit Calendar består af 12 måneder. Hver måned modtager du og alle dine ansatte en e-mail, som påminder jeg om månedens tema og udfordringer

Hver måned har et tema, der er omdrejningspunkt for: 

OfficeFit Challenge fokuserer å at I holder aktive pauser i fællesskab f.eks. ved at lave en øvelse som planke eller wall-sit. I OfficeFits app er der en specifik udfordring, med relation til månedens tema.

 

Har du spørgsmål til OfficeFit Calender og hvordan det fungerer i praksis, er du velkommen til at ringe.

OfficeFit Bevægelseskoncept

OfficeFit Calendar styrker motivationen vha. sjov og brugbar inspiration.

Påmindelser er vigtige for den gode kultur- og adfærdsændring

En af vores værdier er, at vi skal respektere hinandens tid. Derfor vil du udelukkende modtage mails fra os med motiverende og sundhedsfagligt indhold.

 

OfficeFit Calendar er ren motivation og inspiration. For os er det vigtigt, at du ved, hvad der sker i løbet året – og løbende bliver mindet om, hvad månedens tema er. Husk, at en kultur- og adfærdsændring ikke sker af sig selv, men løbende skal plejes, så alle bliver mindet om målet. Her er motivation en meget vigtig del.

 

Af og til knytter vi også vores udfordringer til større events f.eks. når Team Rynkeby cykler om sommeren. Her vil du opleve, at du bliver inviteret til at deltage i en Virtual Tour, hvor vi indsamler til Børnecancer Fonden og Team Rynkeby. Alle udfordringer kan laves som et team eller som enkelt person.

 

Vil du gerne vide mere, så giv os et kald.