Derfor er OfficeFit Calendar en vigtig del af ny og aktiv virksomhedskultur

At ændre en adfærd kræver opmærksomhed og planlægning. Derfor har vores motivationsteam udviklet OfficeFit Calendar. OfficeFit Calendar følger kalenderåret, og hver måned modtager du konkrete råd, motivation og anbefalinger til bevægelse og variation i arbejdstiden.


Allerede i opstartsperioden stifter du bekendtskab med OfficeFit Calendar – og alle afdelinger har mulighed for at printe en version i A3 eller A4 til kontoret. OfficeFit Calendar viser årets program, og kan derfor med fordel hænges op på en fælles opslagstavle og/eller gøres let tilgængelig på virksomhedens intranet.

Sådan bruger du OfficeFit Calendar

OfficeFit Calendar består af 12 måneder. Mailen, du modtager hver måned, indeholder ofte den sidste nye viden indenfor sundhed med arbejdsmiljø og trivsel i fokus.

 

Hver måned har et tema, der er omdrejningspunkt for: 

OfficeFit Challenge går ud på at holde aktive pauser i fællesskab f.eks. ved at lave en øvelse som planke eller wall-sit. I OfficeFits app er der en specifik udfordring, der har relation til månedens tema. Der følger derfor altid to udfordringer med, når du modtager månedens challenge. Har du spørgsmål til OfficeFit Calender og hvordan det fungerer i praksis, er du velkommen til at ringe.

OfficeFit Bevægelseskoncept

OfficeFit Calendar er ren motivation og inspiration.

Få 10 rigtige – og få et OfficeFit Champ krus

Som en del af OfficeFit Calendar kan du og alle medarbejdere også deltage i Maniac Monday og Fatburning Friday. Maniac Monday går ud på, at du skal være aktiv på arbejde i mindst 2 timer hver mandag. Fatburning Friday går ud på, at du skal forbrænde mindst 300 kalorier på arbejde f.eks. ved at cykle eller gå mens du arbejder.

 

 

I OfficeFits app finder du begge udfordringer, og når du har gennemført 10 X Maniac Monday eller 10 X Fatburning Friday udløser det en OfficeFit Champ krus, som du kan blære dig med på kontoret. Skriv til os for at få et OfficeFit Champ krus. 

Påmindelser er vigtige for den gode kultur- og adfærdsændring

En af vores værdier er, at vi skal respektere hinandens tid. Derfor vil du udelukkende modtage mails fra os med motiverende og sundhedsfagligt indhold.

OfficeFit Calendar er ren motivation og inspiration. For os er det vigtigt, at du ved, hvad der sker i løbet året – og løbende bliver mindet om, hvad månedens tema er. Husk, at en kultur- og adfærdsændring ikke sker af sig selv, men løbende skal plejes, så alle bliver mindet om målet. Her er motivation en meget vigtig del.

Af og til knytter vi også vores udfordringer til større events f.eks. når Team Rynkeby cykler om sommeren. Her vil du opleve, at du bliver inviteret til at deltage i en Virtual Tour, hvor vi indsamler til Børnecancer Fonden og Team Rynkeby. Alle udfordringer kan laves som et team eller som enkelt person. Vil du gerne vide mere, så giv os et kald.

Erfaringer viser, at når du aktivt er i dialog med vores motivationsteam, så oplever du i højere grad, hvordan vores Bevægelseskoncept skaber værdi i din virksomhed.

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Trine og jeg er motivationsrådgiver