OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Som kunde hos os får du en fast tilknyttet strategisk sundhedsrådgiver, som du altid kan kontakte, uanset hvilken sundhedsfaglig udfordring du står med. Vores Bevægelseskoncept hjælper dig med at fremme sundhed og trivsel i din virksomhed – og samtidig sparer din virksomhed og medarbejdere både tid og penge.

 

Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service, vedligehold – og gennem vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en (mere) aktiv og energisk virksomhedskultur.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Opstartsperiode? Kom godt i gang

Vi tror på, at tilfredse kunder er en god forretning, og derfor er der ingen binding i opstartsperioden. På den måde har du mulighed for at opleve, hvordan Bevægelseskonceptet skaber værdi i din virksomhed, før du tegner en abonnementsaftale.

I opstartsperioden betaler du en fast pris på

3.975 kr.

uanset mængden af udstyr og medarbejdere.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Sundhed på abonnement

Du betaler en fast, månedlig ydelse og vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service og vedligehold. Gennem vores motivationsteam; OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en (mere) aktiv og energisk virksomhedskultur.

Gennemsnitsprisen er

85 kr.

pr. medarbejder pr. måned.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Aktivt kontorudstyr

Du får en pakke med aktivt kontorudstyr

For at sikre os, at du får den rette pakke med aktivt kontorudstyr, besøger vi dig og laver en screening af de fysiske rammer på din arbejdsplads sammen med dig. 

 

Med aktivt kontorudstyr mener vi: gåbånd, kontorcykel, aktivitetsstand og powerstand. I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke skal sammensættes, så det giver mening i forhold antal medarbejdere, indretning, afdelinger og arbejdsgange.

Kickoff

Vi klarer alt det praktiske: levering og kickoff

Vi kickstarter en ny og aktiv kultur hos jer med et kickoff. Et kickoff er et oplæg på 60 minutter, der henvender sig til alle ledere og medarbejdere. Til kickoff deler vi den nyeste viden om fordelene ved bevægelse og variation i arbejdstiden. 

 

Nogle dage forinden bliver udstyret leveret, og på dagen for kickoff sørger vi for opsætning på kontoret. 

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner

Gennem vores onboarding program hjælper vi dig med at styre processen og omsætte vores fælles mission om en ny og aktiv kultur til konkret adfærd på arbejdspladsen. 

 

Onboarding går ud på, at vi lige fra starten giver dig og alle medarbejdere i din organisation konkret viden samt gode råd og anbefalinger, så alle kommer godt i gang efter kickoff. Forløbet strækker sig over 90 dage, og kommer i din indbakke.

Evaluering

Online evaluering – nemt og bekvemt

Allerede i opstartsperioden får du tilbuddet om online evalueringer. Online evalueringer skal gøre det nemt for din virksomhed at måle, handle forbyggende og fastholde jeres vigtigste ressourcer: jeres medarbejdere.

OfficeFit App

Udfordr dig selv, dine kolleger og andre afdelinger og virksomheder

Som en del af vores Bevægelseskoncept får alle medarbejdere adgang til OfficeFits app. I appen kan du sætte personlige mål og gennemføre udfordringer. Du kan f.eks. tage kontorcyklen tværs over USA, gå fra København til Stockholm, steppe op af Eiffeltårnet eller ”stå et maraton”.

 

Der er mange muligheder, både for at udfordre dig selv, kollegaer, eller andre afdelinger eller virksomheder. Løbende kan du se og sammenligne din virksomheds resultater med andre virksomheder. Udover det, får du også adgang til +200 forebyggende øvelser til kontoret eller hjemme.

Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam

Hver måned modtager du konkrete råd og anbefalinger til, hvordan din virksomhed kan få (mere) bevægelse og variation i arbejdstiden, og hvad du kan gøre, hvis motivationen daler. Med hjælp af vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en mere aktiv og energisk virksomhedskultur.

OfficeFitPlus

Få særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser med OfficeFitPlus

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser såsom: sundhedstjek, kostforløb og madværksted, sundhedskoordinator, mentalt sundhedstjek, dialog-APV, ergonomi og arbejdsmiljø. 

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Sebastian og jeg er sundhedsrådgiver