Bevægelseskoncept

 

Med bevægelseskonceptet er det muligt at bevæge sig, og arbejde samtidig. Det er bevægelse – ikke sport og motion, derfor kan det gøres i arbejdstøjet og uden at der skal holdes pauser fra arbejdet. Ved at få bevægelse ind i en stillesiddende arbejdsdag, er det muligt at opnå en række sundhedsmæssige effekter. Vores erfaringer er, at bevægelsen i arbejdsdagen skaber trivsel, gladere og mere produktive medarbejdere og dermed også gavner på bundlinjen.

Vores bevægelseskoncept indeholder:

1 kontorcykel
1 kontorgåbånd
1 mini stand med 4 elastikker, 2 aflastningsmåtter, 4 fingerbolde, 1 Active stand vippebræt, 2 balancepuder og 2 håndtrænere, 1 Cubi og 1 kontorstepper
Kick-off møde for alle medarbejdere
Pakken dækker behovet for op til 20 personer.  

Dette er blot en basis pakke, som kan tilpasses så det passer til jeres behov. Der er både mulighed for at leje konceptet, og købe det kontant.

 

Opstartsperiode


I kan i 30 dage få testet af, om bevægelse i arbejdsdagen fungerer for jeres arbejdsplads. Opstartsperioden koster 3.495 kr, og i kan her få al det udstyr ud i ønsker.

 

Opstartsperioden indeholder:

  • Levering og opsætning
  • Kick-off med sundhedsoplæg. Vores motivationseksperter afholder et sundhedsoplæg som indeholder, forståelse af den stillesiddende adfærd, konsekvenserne af den stillesiddende adfærd, gevinsten ved at bevæge sig på arbejdetet, kort motivationsboost og ikke mindst hvordan udstyret bruges.                         

Vi gør meget ud af implementeringen og sørger for, at alle medarbejdere bliver sat godt ind i, hvordan udstyret bruges, og hvorfor det er vigtigt at få bevægelse ind i en ellers stillesiddende arbejdsdag.

 

Online Univers

Alle medarbejdere adgang til vores online univers, som medvirker til at motivationen fastholdes. 
Med softwaren/App’en er det muligt at ”tracke” jeres aktiviteter så I kan følge med i, hvor langt I har gået, cyklet m.m. Hver bruger får sit eget personlige login, som de kan bruge med mange forskellige motivations fremmende features. Det er desuden muligt at vælge et fokusområde, som gør at brugerne enten kan forebygge et bestemt/udsat område eller genoptræne det. App’en vil ud fra det valgte fokusområde og udstyr, generere et program til brugerne, der viser hvilke øvelser, der skal laves og hvordan.

 

Motiverende Software App

App Udfordringer

 

Rådgivning, support og service


Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare eventuelle spørgsmål undervejs i jeres sundhedsforløb, også hvis det gælder support til udstyret. Skulle der være udfordringer med udstyret, kommer vi forbi hurtigst muligt og fixer det, så I igen, kan komme op af stolen.
Returnering af ikke ønsket udstyr.
Efter forløbet henter vi det udstyr I ikke ønsker i pakken uden merberegning.
Prøveforløbet gør det lettere for jer at vurdere, hvilket udstyr der er populært hos jeres medarbejdere og få jeres pakke tilpasset.