Tilbyd dine ansatte et skattefrit sundhedstjek

Vi tilbyder 2 forskellige sundhedstjek, som ud fra lovgivning og sundhedsfaglig viden giver dine medarbejdere mulighed for at forebygge og opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

3 grunde til at du bør tilbyde dine medarbejdere et sundhedstjek

Et sundhedstjek forebygger skader og sygdomme, som over tid sparer samfundet og den enkelte medarbejder for en række sundhedsudgifter. Bl.a. giver et sundhedstjek følgende:

  • En forebyggende sundhedsløsning, der motiverer medarbejderne til at arbejde videre med sundhedstiltagene i din virksomhed
  • Et individuelt billede af medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, trivsel og evt. livsstilssygdomme
  • Et sundt image

Sundhedstjekket bliver udført i virksomheden med fuld diskretion for den enkelte medarbejder. Alle data håndteres i overensstemmelse med persondataforordningen. Virksomheden kan få indblik i de samlede anonymiserede resultater ved en afrapportering. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål til sundhedstjek.

Sådan fungerer et sundhedstjek i praksis

Til et sundhedstjek bliver der udleveret et spørgeskema omhandlende livsstil og egen helbredsopfattelse, som medbringes til tjekket. Tjekket bliver udført af erfarne sygeplejersker, som arbejder under et certificeret kvalitets-ledelsessystem: ISO 9001 og EN 15224. Der vil i samtalen blive skabt en god relation mellem medarbejder og sygeplejerske.

Resultatet sammenholdes med spørgeskemaet og uanset resultat vil sygeplejersken sørge for, at alle går fra sundhedstjekket med forståelse for indsatsområder og motivation til at gøre en forskel. Alle testapparater, daglige rutiner og arbejdsgange er inkluderet i kvalitetssystemet, som sikrer systematik, kalibreringer, grundighed og dokumentation.

Du kan have fuld tillid til, at vi håndterer alt i overensstemmelse med lovgivning, sundhedsfaglig viden og etik, samt vores egne krav til planlægning og gennemførelse af sundhedstjek. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om det praktiske forløb.

OfficeFit Bevægelseskoncept

Alle sundhedstjek udføres af sygeplejersker

Vælg mellem 2 forskellige sundhedstjek

Vi tilbyder 2 forskellige sundhedstjek, så det er muligt at vælge det sundhedstjek, der passer bedst til din virksomhed og omstændighederne. Du kan vælge imellem:

  1. BodyVital
  2. BodyMind

Med udgangspunkt i Beskæftigelsesministeriets lov omhandlende ‘Helbredskontrol ved natarbejde’, er basistjekket designet til helbredskontrol ved natarbejde.

“LBK nr 896 af 24/08/2004 Gældende § 6. Lønmodtagere skal tilbydes gratis helbredskontrol, inden de begynder beskæftigelse med natarbejde og derefter inden for regelmæssige tidsrum på mindre end 3 år”.

Skriv til os, hvis du er tvivl om, hvilket sundhedstjek der matcher bedst jeres behov og ønsker.

BodyVital sundhedstjek? Hvad får du?

Ved et BodyVital sundhedstjek får medarbejderen et tjek af BMI, blodtryk, puls og beregning på kropssammensætningen i forhold til fedt %, væskebalance og muskelmasse. Derudover bliver der taget en blodprøve, som vil blive analyseret med fokus på blodsukker og kolesterol sammensætninger.

Som medarbejder får du et billede af din aktuelle sundhedstilstand, og om der grund til bekymring i forhold til livsstilssygdomme. Samtidig kan det give dig et skulderklap og et motiv til at forbedre enkelte parametre. Giv os et kald, hvis du vil vide mere om vores BodyVital sundhedstjek.

Et BodyVital sundhedstjek giver et billede af medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, trivsel og evt. livsstilssygdomme.

BodyMind Sundhedstjek? Hvad får du?

Med et BodyMind sundhedstjek får dine medarbejdere alt det der følger med et BodyVital sundhedstjek – plus en ekstra SeismoFit undersøgelse.

 

SeismoFit undersøgelsen fastslår medarbejderens kondital og VO2Max.

 

Systemet er en ny og håndgribelig måde til at illustrere medarbejderens sundhed, ved at tage udgangspunkt i ét enkelt tal.

 

Normalt måles kondital ved hjælp af en ergometer-cykeltest eller løbetest, der presser medarbejderen til udmattelse. SeismoFit undersøgelsen fjerner denne anstrengelse for medarbejderen.

SeismoFit Systemet er især kendt for at kunne teste kondital ud fra hjerte-frekvenser, mens den testede ligger ned. Dette giver et meget validt kondital, hvor skader, vilje og humør ikke bliver variable, som f.eks. ved en konditest på stepbænk.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Ronnie og jeg står klar til at hjælpe dig.