OfficeFits Bevægelseskoncept

03 Onboarding er et værktøj, der hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner

Gennem vores onboarding program hjælper vi dig med at styre processen

Vores onboarding program er en del af vores Bevægelseskoncept. Gennem vores onboarding program hjælper vi dig med at styre processen og omsætte vores fælles mission om en ny og aktiv virksomhedskultur til konkret adfærd på arbejdspladsen.

 

Forløbet strækker sig over 90 dage, og kommer i din indbakke løbende. Her får du og alle medarbejdere i din virksomhed konkret viden samt gode råd og anbefalinger, så alle kommer godt i gang med en mere sund og energisk kultur på kontoret efter kickoff.

Gennemsnitsprisen for Bevægelseskonceptet er

85 kr.

pr. medarbejder pr. måned

Onboarding er en kærlig reminder – Ikke en løftet pegefinger!

Allerede i opstartsperioden bliver du introduceret for vores onboarding program. Det sker en uge efter kickoff, hvor den første mail tikker ind i din indbakke. Mailen bliver sendt til alle medarbejdere i din organisation med henblik på at sikre, at alle kommer op af stolen og i bevægelse. Der er ikke tale om spam! Kun relevant viden samt gode råd og anbefalinger, der skal inspirere og motivere alle til komme godt i gang med vores Bevægelseskoncept.

Vores onboarding program fungerer som en kærlig reminder til alle medarbejdere i din organisation. Formålet er ikke at sende en løftet pegefinger, men at sende en kærlig reminder om, hvorfor bevægelse er vigtigt, og hvordan det kan blive en naturlig del af hverdagen. Udover det, giver onboarding også en introduktion til, hvilke muligheder der er for hjælp, inspiration og motivation, f.eks. gennem vores motivationsteam, OfficeFits app og OfficeFits Calendar.

På den måde sikrer vi i fællesskab, at alle kommer godt i gang, og at I kan mærke fordelene ved bevægelse og variation i arbejdstiden. Skriv til os, hvis du har spørgsmål til vores onboarding program. 

Onboarding sikrer fremdrift

I starten er alle medarbejdere som reel topmotiverede til at komme i gang. Det er først efter nogle måneder, at du og dine kollegaer måske mærker, at motivationen daler – hvilket er helt naturligt. Under onboarding processen bliver du allerede sat ind i, hvad du kan gøre/hvem du kan kontakte, hvis og når motivationen daler – og derfor anbefaler vi altid, at alle ledere og medarbejdere bliver en del af denne proces.

 

Når det kommer til bevægelse i arbejdstiden, er der et stort potentiale for at skabe menneskelig og finansiel værdi. Men det tager tid, og det er nemt at miste fremdrift. Derfor ønsker vi et langsigtet og strategisk samarbejde. Det gør vi, fordi vi ved, at en adfærdsændring ikke sker her-og-nu. Nye og sunde vaner tager tid at opbygge, og kræver tålmodighed. 

 

Det er også derfor, at vi heller ikke sælger vores Bevægelseskoncept kontant. Bevægelseskonceptet er baseret på en abonnementsaftale, som er med til at sikre, at vi hver dag lever op til dig og dine kollegaers forventninger. Vil du vide hvordan, så ring til os. 

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Gennemsnitsprisen for Bevægelseskonceptet er

85 kr.

pr. medarbejder pr. måned

Aktivt kontorudstyr

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke med aktivt kontorudstyr skal sammensættes.

Kickoff

Vi klarer alt det praktiske: levering af udstyr og kickoff – og hjælper dig til en ny og aktiv virksomhedskultur.

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner – og kommer med konkret viden samt gode råd.

Live sessions

Vi er live 5 dage i ugen med Morgenbevægelse, Åndedrætstræning, Puls & Power og Yoga.

OfficeFit App

Sæt personlige mål, udfordr dine kolleger og få adgang til forebyggende øvelser.


Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam.

OfficeFitPlus

Med OfficeFitPlus får du særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser.

 

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Mogens og jeg er motivationsrådgiver