I opstartsperioden er der ingen binding

Opstartsperioden er for dig, som har brug for at mærke, opleve og se, hvordan vores Bevægelseskoncept kan skabe værdi i din virksomhed. Du får 30 dages opstartsperiode med fuld retur- og ombytningsret. Uanset mængden af aktivt kontorudstyr og antal af medarbejdere er prisen altid den samme: 3.975 kr.

 

 

Formålet med opstartsperioden er, at du og alle i organisationen kan mærke, om vores Bevægelseskoncept er noget for jer. Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service, vedligehold – og gennem vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med at skabe en mere aktiv og energisk virksomhedskultur.

I opstartsperioden betaler du en fast pris på

3.975 kr.

uanset mængden af udstyr og medarbejdere

Få ledelsens opbakning inden opstart

Det er stærkt vanedannende at bevæge sig i arbejdstiden. Derfor er det vigtigt, at du allerede inden opstartsperioden har ledelsens opbakning, og at der er truffet beslutning om de økonomiske rammer for at fortsætte efter opstartsperioden. 

 

Ved at sikre sig ledelsens opbakning til en sundere arbejdsplads, undgår vi frustrerede og skuffede medarbejdere, der ikke forstår, hvorfor vi henter vores Bevægelseskoncept igen efter opstartsperioden. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en af vores dygtige sundhedsrådgivere. De hjælper dig igennem hele processen, så det bliver en god oplevelse for alle parter hele vejen igennem. 

OfficeFit Bevægelseskoncept

92% af dem, der går i gang med en opstartsperiode, tegner også en abonnementsaftale efterfølgende på enten 24 eller 36 måneder.

En 30 dages opstartsperiode koster altid kr. 3.975,- uanset om din virksomhed har 10, 30 eller 100 medarbejdere.

Sådan fungerer opstartsperioden i praksis

For at sikre, du får den rette pakke med aktivt kontorudstyr, besøger vi dig og laver en screening af de fysiske rammer på din arbejdsplads. Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service og vedligehold. 

 

Vi kickstarter en ny og aktiv kultur hos jer med et kickoff. Et kickoff er et oplæg på 60 minutter, der henvender sig til alle ledere og medarbejdere. Til kickoff deler vi den nyeste viden om fordelene ved bevægelse og variation i arbejdstiden. 

 

Efter kickoff har alle nu mulighed for at opleve, hvordan bevægelse og variation gør en forskel i 30 dage.

I opstartsperioden har vi stort fokus på tilgængelighed og placering af kontorudstyret

I opstartsperioden kan der være behov for at justere jeres pakke med aktivt kontorudstyr. Med aktivt kontorudstyr mener vi: gåbånd, kontorcykel, aktivitetsstand og powerstand

 

 

Vi tror på, at tilfredse kunder er en god forretning. Derfor har vi stort fokus på tilgængelighed og placering af kontorudstyret. Vi ved, at det kan skabe frustration og motivationen kan dale, hvis der er for lidt aktivt kontorudstyr. Modsat ønsker vi heller ikke, at kontorudstyret står i hjørnet og samler støv. Der skal være en god balance. Skriv til os, hvis du vil vide mere om tilgængelighed og placering af kontorudstyret. 

I opstartsperioden har du fuld retur – og ombytningsret. Du betaler kun kr. 3.975,- uanset mængden af aktivt kontorudstyr og antal medarbejdere.

Opstartsperiode? Hvad sker der efter de 30 dage?

Når de 30 dage udløber skal den endelige løsning være på plads. Vi finder ud af i fællesskab, hvad virker bedst for dig og din arbejdsplads. Alle mennesker er forskellige, og du kender bedst dine medarbejdere.

 

 

Vores opgave er at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for (mere) bevægelse og variation – samt en ny og aktiv kultur. Men adfærdsændring tager tid. Derfor sælger vi ikke vores Bevægelseskoncept kontant. Vi vil gerne følge jeres udvikling og støtte jer undervejs, hvis motivationen daler. Husk, at hvert skridt i den rigtige retning tæller i det store regnskab.

 

 

Hvis du beslutter dig for, at vores Bevægelseskoncept ikke er noget for dig, så sørger vi også for at afhente din pakke med aktivt kontorudstyr, og samtidig bliver alle brugere i OfficeFits app slettet. Du kan altid ringe til os igen, hvis situationen en dag ændrer sig.

Gå forrest i opstartsperioden

I opstartsperioden er det vigtigt, at du fra starten er klar over, der er tale om kultur- og adfærdsændring. Kontorudstyret alene er ikke med at fremme sundhed og bevægelse. Det er derfor meget vigtigt, at du selv går forrest og tager initiativ til aktive pauser i løbet af dagen. Det hjælper også, hvis du roser en kollega, der er i gang med at cykle. Alle elsker ros.

 

 

Vores oplevelse er, at når ledelsen går forrest, så får alle den bedste start, og resultaterne viser sig hurtigere. Det er stærkt vanedannende at røre sig i arbejdstiden – og du og alle andre i organisation vil opleve, det giver god energi at sprede glæde på kontoret.

 

Vil du vide om vores Bevægelseskoncept, og hvordan vi kan hjælpe dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden, så kontakt os. 

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Gennemsnitsprisen for Bevægelseskonceptet er

85 kr.

pr. medarbejder pr. måned

Aktivt kontorudstyr

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke med aktivt kontorudstyr skal sammensættes.

Kickoff

Vi klarer alt det praktiske: levering af udstyr og kickoff – og hjælper dig til en ny og aktiv virksomhedskultur.

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner – og kommer med konkret viden samt gode råd.

Live sessions

Vi er live 5 dage i ugen med Morgenbevægelse, Åndedrætstræning, Puls & Power og Yoga.

OfficeFit App

Sæt personlige mål, udfordr dine kolleger og få adgang til forebyggende øvelser.


Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam.

OfficeFitPlus

Med OfficeFitPlus får du særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser.

 

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Nanna, og jeg står klar til at hjælpe dig.