Gåbånd? Derfor er det godt at gå, imens du arbejder

At gå er en bevægelsesform, der er naturligt for os mennesker, og er ganske enkelt godt for dit helbred. Samtidig er gang også en bevægelsesform der er skånsom og effektiv på samme tid.

 

Når du går, vil du opleve flere af de samme fysiologiske gavnlige effekter, som ved andre former for bevægelse, hvor kredsløbet bliver stimuleret ved lav intensitet.

Øget forbrænding og energi

Øget forbrænding og mere energi

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du også en pakke med aktivt kontorudstyr. Med aktivt kontorudstyr mener vi: gåbånd, kontorcykel, aktivitetsstandog powerstand. Kontorudstyret skal hjælpe alle medarbejdere til at bryde den stillesiddende adfærd og få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdet.

 

Når du går, stiger din puls, hvilket fører til en øget forbrænding og et højere energiforbrug. Hjertet styrkes og blodcirkulation øges – og det har en stor indvirkning på vores evne til at transportere ilt rundt i kroppen og ud til de arbejdende muskler. Her er hjernen vigtig at nævne, da den er storbruger af ilt.

 

Vores evne til at koncentrere os, være produktiv og være kreativt tænkende afhænger af ilttilførslen og den mængde af ilt hjernen har til rådighed. Det er bare nogle af de gavnlige effekter, som mere bevægelse og variation i arbejdstiden kan medføre.

 

Vil du gerne vide mere om de gavnelige effekter, som bevægelse og variation i arbejdstiden kan medføre, så kontakt os.

OfficeFit Bevægelseskoncept

At gå på gåbånd imens du arbejder styrker din koncentration, produktivitet og kreativitet.

Afspil video

Gåbåndet er yderst brugervenligt

Når du går og arbejder samtidigt, aktiverer du alle de store muskelgrupper i kroppen. En gåtur vil give dig stærke muskler, en bedre hukommelse og ikke mindst, et smil på læben. Gåbåndet er en vigtig del af vores aktive kontorudstyr.

 

At gå på gåbåndet har også en række gavnlige effekter, hvis du har:

 

Til gåbåndet følger en konsol, som viser hvor mange skridt og kilometer, du har gået. I OfficeFits app, som er en fast del af Bevægelseskonceptet, kan du registrere tid, skridt og kilometer

 

Ønsker du at høre mere om, hvordan du kommer godt igang, så giv os et kald.