Gåbånd? Derfor er det godt at gå, mens du arbejder

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du også en pakke med aktivt kontorudstyr. Med aktivt kontorudstyr mener vi: gåbånd, kontorcykel, aktivitetsstand og powerstand. Kontorudstyret skal hjælpe alle medarbejdere til at bryde den stillesiddende adfærd og få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdet.

 

At gå er en bevægelsesform, der er naturligt for os mennesker, og er ganske enkelt godt for dit helbred. Samtidig er gang også en bevægelsesform der er skånsom og effektiv på samme tid. Når du går, vil du opleve flere af de samme fysiologiske gavnlige effekter, som ved andre former for bevægelse, hvor kredsløbet bliver stimuleret ved lav intensitet.

Øget forbrænding og mere energi er bare nogle af de gavnlige fordele ved mere bevægelse

Når du går, stiger din puls, hvilket medfører til en øget forbrænding og et højere energiforbrug. Hjertet styrkes og blodcirkulation øges – og det har en stor indvirkning på vores evne til at transportere ild rundt i kroppen og ud til de arbejdende muskler. Her er hjernen vigtig at nævne, da den er storbruger af ilt.

 

Hjernens evne til at koncentrere sig, være produktiv og være kreativt tænkende afhænger af ilttilførslen og den mængde af ilt hjernen har til rådighed løbende. Og det er bare nogle af de gavnlige effekter, som mere bevægelse og variation i arbejdstiden kan medføre. Vil du gerne vide mere om de gavnelige effekter, som bevægelse og variation i arbejdstiden kan medføre, så kontakt os.

OfficeFit Bevægelseskoncept

At gå på gåbånd, mens du arbejder, er en god investering for dig og virksomheden.

Gåbåndet er yderst brugervenligt

Når du går og arbejder samtidigt, aktiverer du alle de store muskelgrupper i kroppen. En gåtur vil give dig stærke muskler, en bedre hukommelse og ikke mindst, et smil på læben. Gåbåndet er en vigtig del af vores aktive kontorudstyr, og det kan stort set bruges uanset hvilke fysiske skavanker og gener, du måtte have.

 

At gå på gåbåndet har også en rigtig god effekt, hvis du har:

 

Når du står op, aktiverer og styrker du dine coremuskler. Til gåbåndet følger et display, så du kan tælle hvor mange skridt og kilometer, du har gået. I OfficeFits app, som er en fast del af Bevægelseskonceptet, kan du registrere tid, skridt og kilometer. Gåbåndet fungerer bedst, hvis det har en fast arbejdsstation, men det er også muligt at flytte rundt på, da det har hjul. Det kan bare være lidt tungt. Vores gåbånd kan klare en brugervægt på 181 kg, og kan være startskuddet for at opnå et ønsket vægttab.

Når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept, er gåbåndet som udgangspunkt en del af pakken

Gåbåndet er en del af vores Bevægelseskoncept og sundhed på abonnement. Vores koncept hjælper dig med at få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdstiden. I opstartsperioden har du fuld retur – og ombytningsret. Du betaler kun kr. 3.975,- uanset mængden af aktivt kontorudstyr og antal medarbejdere. Ønsker du at høre mere om, hvordan du kommer godt igang, så giv os et kald. 

Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service og vedligehold.

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Fie og jeg er sundhedsrådgiver