Kontorcykel? Derfor skal du cykle, mens du arbejder

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du også en pakke med aktivt kontorudstyr. Med aktivt kontorudstyr mener vi: gåbånd, kontorcykel, aktivitetsstand og powerstand. Kontorudstyret skal hjælpe alle medarbejdere til at bryde den stillesiddende adfærd og få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdet.

 

At cykle mens du besvarer mails og på anden måde arbejder, er en mild bevægelsesform, men samtidig er den yderst effektiv.  Kontorcyklen er særlig god til medarbejdere, der har eventuelle skavanker og gener i knæ og hofter, idet du undgår små stød og slag. 

 

Når du cykler, belaster du derfor ikke på samme måde led, knogler og sener, som når du går eller løber. Det er også derfor kontorcyklen især bliver anbefalet til medarbejdere, der har knæproblemer eller andre problemer med led i underkroppen.

En øget forbrænding og et højere energiforbrug er bare nogle af de gavnlige effekter ved at cykle i arbejdstiden

Når du cykler, stiger din puls. Det betyder ikke, at du kommer til at svede på arbejde. En øget puls medfører til en øget forbrænding og et højere energiforbrug. Hjertet styrkes og blodcirkulation øges, hvilket også har indvirkning på vores evne til at transportere ild rundt i kroppen og ud til de arbejdende muskler.  

 

 

Her er hjernen vigtigt at nævne, da den er storbruger af ilt. Hjernens evne til at koncentrere sig, være produktiv og være kreativt tænkende afhænger af ilttilførslen og den mængde af ilt hjernen har til rådighed løbende.

 

Forskellen på at gå og cykle i arbejdstiden ligger i, at når du cykler, er det primært benene, du aktiverer. Du sidder stadig ned, og derfor stiller kontorudstyret mindre krav til din balanceevne og aktivering af coremuskulatur. Vil du vide mere om kontorcyklen, så ring til os.

OfficeFit Bevægelseskoncept

At cykle har en positiv effekt på dit mentale helbred i form af mere energi og bedre humør

Kontorcyklen er meget brugervenlig

Cykling er sundhedsfremmende på flere parametre, f.eks. har det en positiv effekt på dit mentale helbred, i form af mere energi og bedre humør. Kontorcyklen er meget brugervenlig. Den er monteret på to hjul, der gør den nem at flytte rundt. Så kan du give kontorcyklen videre til kollega, der kan cykle videre, når du er færdig.

 

Når du tegner en abonnementsaftale, får du også adgang til OfficeFits app. I appen kan du registrere, hvor mange kilometer du har cyklet, og hvor lang tid du har brugt. På den måde kan du dagligt eller ugentligt følge din personlige udvikling, eller sætte konkurrencer op mellem afdelingerne.

Når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept, er kontorcyklen som udgangspunkt en del af pakken

Kontorcyklen er en del af vores Bevægelseskoncept og sundhed på abonnement. Vores koncept hjælper dig med at få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdstiden. I opstartsperioden har du fuld retur – og ombytningsret. Du betaler kun kr. 3.975,- uanset mængden af aktivt kontorudstyr og antal medarbejdere. Ønsker du at høre mere om, hvordan du kommer godt igang, så giv os et kald. 

Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service og vedligehold.

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Christine og jeg er sundhedsrådgiver