Powerstand - til produktions- og lagerfolk

Som en del af vores Bevægelseskoncept har du også mulighed for at tilbyde træning i arbejdstiden til medarbejdere, der arbejder i produktionen eller på lageret. Ofte har produktions- og lagerfolk fysiske krævende opgaver i forvejen, og derfor har de behov for at stimulere kroppen på en anden måde end dem, der sidder ned på kontoret det meste af dagen.

 

 

Powerstand hjælper med at opbygge kroppen, og gennem træning kan man opnå: stærkere knogler og muskler – større smidighed og en smertefri arbejdsdag – bedre trivsel og et styrket socialt arbejdsmiljø.

Sådan har styrkeøvelser hjulpet 66 slagterimedarbejdere

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) har lavet en undersøgelse blandt 66 slagterimedarbejdere med kroniske smerter.

 

Resultaterne viste blandt andet, at:

  • Halvdelen af de slagteriarbejdere, der lavede styrketræningsøvelser, fik mindsket deres kroniske smerter med 50 procent
  • Styrketræningen mindskede slagteriarbejdernes arbejdsbesvær og forbedrede deres muskelstyrke
  • Styrketræningen forebyggede tab af arbejdsevne
OfficeFit Bevægelseskoncept

Styrkeøvelser bidrager til en smertefri arbejdsdag.

Hvad indeholder Powerstand?

Ligesom med Aktivitetsstanden skal vi fællesskab finde ud af, hvordan din pakke skal sammensættes, så det giver mening i forhold til antal medarbejdere, indretning, afdelinger og arbejdsgange m.v.

 

Mængden af træningsudstyr på Powerstand afhænger altså af flere parametre og forhold. For at imødekomme og afklare dette, besøger vi dig og laver i fællesskab med dig en screening af jeres fysiske rammer inden vi går i gang.

 

Powerstand kan indeholde en eller flere af følgende redskaber:

Med til Powerstand får du også flere øvelser i hardcopy, som også findes i OfficeFits app. Vores opgave er at hjælpe dig og dine kollegaer med at få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdstiden. Ønsker du at høre mere vores Bevægelseskoncept og Powerstand, kan du altid skrive til os.

Vi klarer alt det praktiske: levering, opsætning, kickoff, service og vedligehold.

Bodybar

En bodybar er et rigtig godt træningsredskab, som alle kan drage fordel af, uanset træningsniveau og erfaring. Bodybaren kan bruges til at træne hele kroppen, og du kan via de klassiske styrkeøvelser, såsom row, brystpres, skulderpres og squat, komme igennem kroppens store muskelgrupper.

 

Bodybaren er belagt med gummigreb, der giver et solidt og godt greb.perne, hvilket hjælper til at føre mere ilt rundt i hele kroppen og op til hjernen. Udover det, træner du også din balance- og koordinationsevne, hvilket er godt for vores generelle kropsholdning, samt sammenspillet mellem vores muskler i kroppen.

Træningselastik

Træningselastikker er et brugervenligt træningsredskab, som er rigtig gode til bl.a. vedligeholdelse af styrke i hele kroppen, specifikke genoptræningsøvelser, eller til forebyggende træning generelt set. I OfficeFits app har du mulighed for at lave dit eget træningsprogram, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Kettlebells

Der findes mange fordele ved at benytte sig af træning med kettlebell. Træningen er funktionel og du kan via få øvelser opnå træning af store dele af kroppens muskulatur. Kettlebells kan både bidrage til træning af styrke og udholdenhed, og en af de store fordele er også at du igennem øvelserne, opnår effektiv styrke og aktivering af coremuskulaturen, nemlig mave og ryg.

OfficeFit Bevægelseskoncept

Når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept, er Powerstand som udgangspunkt en del af pakken

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej, jeg hedder
Lars og jeg er sundhedsrådgiver