Sundhedsundersøgelse

Tilbyd dine ansatte en sundhedsundersøgelse

OfficeFit tilbyder 2 forskellige sundhedsundersøgelser, som ud fra lovgivning og sundhedsfaglig viden giver dine medarbejdere mulighed for at forebygge og opretholde en sund og sikker arbejdsdag.

3 gode grunde til at tilbyde dine medarbejdere en sundhedsundersøgelse

En sundhedsundersøgelse forebygger skader og sygdomme blandt dine ansatte. 

En sundhedsundersøgelse til dine medarbejdere giver:

  • En forebyggende sundhedsløsning, der motiverer medarbejderne til at arbejde videre med sundhedstiltagene i din virksomhed.
  • Et individuelt billede af medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, trivsel og evt. livsstilssygdomme.
  • Et sundt image.

Sundhedsundersøgelsen bliver udført i virksomheden med fuld diskretion for den enkelte medarbejder. Alle data håndteres i overensstemmelse med persondataforordningen. Virksomheden kan få indblik i de samlede anonymiserede resultater ved en afrapportering.

 

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål til vores sundhedsundersøgelser.

Sådan fungerer en sundhedsundersøgelse i praksis

Til en sundhedsundersøgelse bliver der udleveret et spørgeskema omhandlende livsstil og egen helbredsopfattelse, som medbringes til undersøgelsen. Undersøgelsen bliver udført af erfarne sygeplejersker, som arbejder under et certificeret kvalitets-ledelsessystem: ISO 9001 og EN 15224.

 

Der vil i samtalen blive skabt en god relation mellem medarbejder og sygeplejerske.

Resultatet sammenholdes med spørgeskemaet og uanset resultat vil sygeplejersken sørge for, at alle går fra sundhedsundersøgelsen med forståelse for indsatsområder og motivation til at gøre en forskel.

Du kan have fuld tillid til, at vi håndterer alt i overensstemmelse med lovgivning, sundhedsfaglig viden og etik, samt vores egne krav til planlægning og gennemførelse af sundhedsundersøgelsen.

 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om det praktiske forløb.

Styrk dine medarbejderes sundhed med en sundhedsundersøgelse

Personlig sundhedsprofil

Individuel sundhedsundersøgelse, som tilpasse den enkelte medarbejder.

Spørgeskema

Til en sundhedsundersøgelse bliver der udleveret et spørgeskema omhandlende livsstil og egen helbredsopfattelse, som medbringes til undersøgelsen.

Fysiske målinger

Sundhedsundersøgelse indebærer en måling af medarbejderens BMI, blodtryk, puls og beregning på kropssammensætningen i forhold til fedt %, væskebalance og muskelmasse, mm.

Professionelle sygeplejersker

Undersøgelsen udføres af erfarne sygeplejersker, som arbejder under et certificeret kvalitets-ledelsessystem: ISO 9001 og EN 15224.

Vælg mellem 2 forskellige sundhedsundersøgelser

Vi tilbyder 2 forskellige sundhedsundersøgelser, så det er muligt at vælge den sundhedsundersøgelse, der passer bedst til din virksomhed og omstændighederne. Du kan vælge imellem BodyVital eller BodyMind.

Rapportering

Sundhedsundersøgelsen bliver udført i virksomheden med fuld diskretion for den enkelte medarbejder. Virksomheden får indblik i de samlede anonymiserede resultater ved en afrapportering.

OfficeFits Sundhedsundersøgelser

Alle sundhedsundersøgelser udføres af sygeplejersker

Vælg mellem 2 forskellige sundhedsundersøgelser

Vælg mellem 2 forskellige sundhedsundersøgelser

Vi tilbyder 2 forskellige sundhedsundersøgelser, så det er muligt at vælge den sundhedsundersøgelse, der passer bedst til din virksomhed og omstændighederne. 

Du kan vælge imellem:

  1. BodyVital
  2. BodyMind

Med udgangspunkt i Beskæftigelsesministeriets lov omhandlende ‘Helbredskontrol ved natarbejde’, er BodyVital designet til helbredskontrol ved natarbejde; “LBK nr 896 af 24/08/2004 Gældende § 6. Lønmodtagere skal tilbydes gratis helbredskontrol, inden de begynder beskæftigelse med natarbejde og derefter inden for regelmæssige tidsrum på mindre end 3 år”.

Skriv til os, hvis du er tvivl om, hvilken sundhedsundersøgelse, der matcher bedst jeres behov og ønsker.

BodyVital sundhedsundersøgelse? Hvad får du?

Ved en BodyVital sundhedsundersøgelse får medarbejderen et tjek af BMI, blodtryk, puls og beregning på kropssammensætningen i forhold til fedtprocent, væskebalance og muskelmasse. Derudover bliver der taget en blodprøve, som vil blive analyseret med fokus på blodsukker og kolesterol sammensætninger.

En BodyVital sundhedsundersøgelse giver et billede af medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, trivsel og evt. livsstilssygdomme.

Medarbejderen får et billede af sin aktuelle sundhedstilstand, og om der grund til bekymring i forhold til livsstilssygdomme. Samtidig kan det give dig et skulderklap og et motiv til at forbedre enkelte parametre.

 

Giv os et kald, hvis du vil vide mere om vores BodyVital sundhedsundersøgelsen.

BodyMind sundhedsundersøgelse? Hvad får du?

Med en BodyMind sundhedsundersøgelse får dine medarbejdere alt det, der følger med en BodyVital sundhedsundersøgelse – plus en ekstra SeismoFit undersøgelse.

 

SeismoFit undersøgelsen fastslår medarbejderens kondital og VO2Max.

 

Systemet er en ny og håndgribelig metode til at illustrere medarbejderens sundhed, ved at tage udgangspunkt i ét enkelt tal.

 

Normalt måles kondital ved hjælp af en ergometer-cykeltest eller løbetest, der presser medarbejderen til udmattelse. SeismoFit undersøgelsen fjerner denne anstrengelse for medarbejderen.

SeismoFit Systemet er især kendt for at kunne teste kondital ud fra hjerte-frekvenser, mens den testede ligger ned. Dette giver et meget validt kondital, hvor skader, vilje og humør ikke bliver variable, som f.eks. ved en konditest på stepbænk.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

OfficeFit Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden