"Mine medarbejdere er mere koncentrerede, føler sig bedre tilpas og har overskud til at håndtere deres opgaver".

Jan Rosenbjerg Albertsen, Sekretariatsleder, Regionspsykiatrien Vest

”Når jeg ser på sygefraværet, så er det faldet markant. Vi havde en plan om at forbedre vores arbejdsplads, at bevæge os mere og at have det sjovt samtidigt. Jeg kan ikke direkte sige, at der er lighedstegn mellem et gåbånd og fald i sygefravær, men jeg ved 100 %, at der er en sammenhæng mellem vores fokus på en bedre arbejdsplads, implementering af OfficeFit og vores markant lavere sygefravær i dag.

 

Jeg kan selv mærke det, og mine medarbejdere har fortalt mig, hvordan de mærker det. De er mere koncentrerede, og føler sig bedre tilpas. De er mere friske, og har overskud til at håndtere deres opgaver.

 

Jeg ved, at det har motiveret flere medarbejdere til på eget initiativ at bevæge sig mere i fritiden, f.eks. for at gøre noget ved overvægt eller for at arbejde med nogle psykiske udfordringer.

Helt konkret har jeg tre medarbejdere, hvor jeg ved, at bevægelse i arbejdstiden har været startskuddet til, at de har fået gjort noget ved deres udfordringer.

 

En af dem har for eksempel fortalt mig, at hun helt sikkert havde været sygemeldt med depression, hvis det ikke var for denne mulighed på arbejdet. En anden medarbejder har tabt 15 kg, og er kommet i gang med en ny livsstil. Hun begyndte med at gå stille og roligt i arbejdstiden, men nu gør hun det også, når hun har fri. En tredje medarbejder har haft forhøjet blodtryk, men det er nu normaliseret. Det er mennesker, ligesom mig, der har mærket en forskel.

 

Vores krop og psyke er ikke noget, vi kun slæber på derhjemme eller på arbejdspladsen, det er noget, vi lever med begge steder.”

Se også disse videoer

Jan og Susanne: “Derfor er bevægelse i arbejdstiden stadig en succes 3 år senere”.

Hvad er det bedste ved OfficeFit?

Hvordan arbejder Regionspsykiatrien Vest med sundhed og trivsel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *