OfficeFits Bevægelseskoncept

07 OfficeFitPlus er vores fordelsprogram med særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser

Med OfficeFitPlus kan du samle din sundhedsindsats hos én leverandør – nemlig OfficeFit

Vi ønsker at være din totalleverandør indenfor sundhed og trivsel – og derfor har vi gjort det nemt for dig, og har samlet en række sundhedsydelser, som du kan købe igennem os. Med Bevægelseskonceptet og OfficeFitPlus kan vi være din leverandør omkring ALT, der omhandler sundhed og trivsel i din virksomhed.

 

OfficeFitPlus er vores fordelsprogram, hvor du opnår særlige priser og rabatter på sundhedsydelser. Vi har haft kunder, der har fået skræddersyet et forløb, der både indeholdt mere bevægelse og variation i arbejdstiden, men samtidig også var opmærksomme på den mentale forandring, bl.a. med hjælp af et mentalt sundhedstjek.  

 

 

Ved at købe disse sundhedsydelser gennem os, er du sikker på at få en rød tråd i det sundhedsstrategiske arbejde i virksomheden. Alle vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, hvilket er din garanti for en høj kvalitet. Fælles for alle vores OfficeFitPlus samarbejdspartnere er, at de bidrager til at styrke og forvandle virksomhedens sundsstrategi til konkret adfærd. 

OfficeFit Bevægelseskoncept

Vores koncept er i bevægelse. Vi fornyer og udvikler os løbende for at sikre en høj, sundhedsfaglig kvalitet.

OfficeFitPlus særlige rabatordning koster dig 0 kroner, når du har vores Bevægelseskoncept

OfficeFitPlus er er en del af vores Bevægelseskoncept. Derfor opnår du først rabatten, når du har vores Bevægelseskoncept. OfficeFitPlus er derfor ikke et tilkøb, men det er vores fordelsprogram, som du automatisk bliver en del af for 0 kroner.

 

Alle sundhedsydelser kan kombineres med bevægelse og variation i arbejdstiden – og kan styrke det sundhedsstrategiske arbejde i din virksomhed. 

Tilbyd dine medarbejdere et sundhedstjek skattefri

Vi tilbyder forskellige sundhedstjek, som ud fra lovgivning og sundhedsfaglig viden giver dine medarbejdere mulighed for at forebygge og opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Som arbejdsgiver kan du tilbyde disse sundhedstjek skattefri til dine medarbejdere. Et sundhedstjek forebygger skader og sygdomme, som over tid sparer samfundet og den enkelte medarbejder for en række sundhedsudgifter.

Mentalt sundhedstjek - Hvorfor?

For at ledelsen kan skabe de rigtige rammer for at medarbejderne trives kræver det indsigt i medarbejdernes mentale sundhed.

Derfor tilbyder vi mentale sundhedstjek udført af autoriserede psykologer, som via en web-måling og fortrolige samtaler med de enkelte medarbejdere opnår indsigt i den mentale sundhedstilstand i virksomheden. 

Sundhedskoordinator uddannelsen - Fra uambitiøs mål til sund og stærk kontorkultur

I samarbejde med Mette og Helle fra Sundhedskoordinator tilbyder vi muligheden for, at din virksomhed kan få en uddannet sundhedskoordinator.

 

En sundhedskoordinator får kompetencerne til at arbejde strategisk med sundhed, så en ny kulturændring med lethed integreres i jeres virksomheds DNA.

Ergonomi og arbejdsmiljø

Vi tilbyder ergonomisk vejledning til alle typer af virksomheder og ansatte – lige fra medarbejdere på kontorer til mekanikere på værksteder.

 

I forlængelse af vejledningen udarbejdes en rapport, som indeholder fysioterapeutens vurdering, råd og forslag til ændringer. Ledelsen modtager en samlet rapportering, som sammenfatter de overordnede resultater af vejledningsforløbet.

Dialog-APV som strategisk værktøj

APV´en kan fungere som virksomhedens rettesnor for arbejdsmiljøet i virksomheden, da den giver viden både om begyndende arbejdsmiljømæssige udfordringer og de positive arbejdsmiljømæssige forhold, der er i virksomheden.  Under en dialog-APV samles medarbejdere og ledere til i fællesskab at kortlægge, analysere, prioritere og anvise handlinger til gavn for medarbejdernes trivsel.

 

Hele processen bliver faciliteret af OfficeFits konsulent, fra de indledende møder, til gennemførsel af workshoppen til det afsluttende møde.

Sundhedsdage, forløb og firmaevents

Vi er gået sammen med motivationsekspert Henrik Leth, der tilbyder motiverende medarbejderoplevelser, firmaevents og sundhedsdage med fokus på udvikling af arbejdsglæde, trivsel og mental sundhed.

 

Når din virksomhed vil booste trivsel, fællesskab og motivationen, så gør brug af vores stærke partnerskab med Henrik Leth.

APV og Trivselsmåling - fasthold dine medarbejdere med data fra Woba?

Woba er en digital platform, som omsætter data fra den lovpligitge APV og løbende Trivselsmålinger til konkrete indsigter og værktøjer til at forebygge sygefravær.

Konflikthåndtering

Professionel konfliktmægling og proceskonsultation kan styrke din virksomhed i en tid med store forandringer. Få hjælp fra en uddannet mediator til at fremme trivsel, motivation, arbejdsglæde og effektivitet, og undgå samtidig utilfredse og frustrerede medarbejdere, som i sidste ende kan betyde langtidssygemeldinger og opsigelser.

Spar mellem 15% og 40% på ergonomiske produkter med ActiveSupply

Det betyder, at du som premium-kunde ikke skal bruge ressourcer på at sammenligne priser og kvalitet. Som premium-kunde er du sikret markedets skarpeste priser. 

Vaccination, synstest og høreundersøgelse

Vi tilbyder vaccinationer på grund af, at det er en effektiv og hurtig måde at sikre sin arbejdsplads mod sygdomme og derved sænke sygefraværet. Synstesten er en screeningsundersøgelse, som identificerer eventuelle synstab og farveblindhed. Ved en høreundersøgelse vil din virksomhed kunne opfylde lovgivningen, forebygge belastende og invaliderende høretab og identificere mulige høreskader.

Psykologisk sundhedsordning

Hver dag er ca. 35.000 danskere sygemeldt pga. et psykisk dårligt arbejdsmiljø, som kan resultere i stress, udbrændthed, depression og psykosomatiske symptomer. Over 500.000 danskere føler sig udbrændt på jobbet og op mod 50 – 60 % af det samlede sygefravær skyldes et psykisk dårligt arbejdsmiljø.

Fysioterapeutisk sundhedsordning

Vidste du at 5 ud af 10 erhvervsaktive har oplevet smerter fra nakke/skulder inden for de seneste 3 måneder? En fysioterapeutisk behandlingsordning hos OfficeFit garanterer jeres medarbejder hurtig og sikker behandling.

Førstehjælpskursus

Instruktørerne har gennemgået de ypperste førstehjælpsuddannelser, og derudover stammer deres erfaring med førstehjælp fra nationale og internationale missioner, hvilket giver et højt niveau, som både inspirerer og motiverer kursisternes indlæring.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Gennemsnitsprisen for Bevægelseskonceptet er

85 kr.

pr. medarbejder pr. måned

Aktivt kontorudstyr

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke med aktivt kontorudstyr skal sammensættes.

Kickoff

Vi klarer alt det praktiske: levering af udstyr og kickoff – og hjælper dig til en ny og aktiv virksomhedskultur.

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner – og kommer med konkret viden samt gode råd.

Live sessions

Vi er live 5 dage i ugen med Morgenbevægelse, Åndedrætstræning, Puls & Power og Yoga.

OfficeFit App

Sæt personlige mål, udfordr dine kolleger og få adgang til forebyggende øvelser.


Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam.

OfficeFitPlus

Med OfficeFitPlus får du særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser.

 

Return On Investment

Derfor bør du investere i bevægelse på arbejdspladsen

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Sebastian, og jeg står klar til at hjælpe dig.