FAQ – Larmer det, når jeg går på gåbåndet?

Det (hurtige) svar er NEJ.


Når det er sagt, så hænger vores opfattelse af støj sammen med, hvilken kultur der har overtaget på arbejdspladsen. Typisk er der et sæt uskrevne regler om, hvordan man skal opføre sig og samarbejde.

Definition på virksomhedskultur:

Når mennesker arbejder sammen i længere periode, udvikles der fælles værdier, holdninger og normer.

Sidder du i en afdeling eller virksomhed, hvor der er ualmindelig stille, og I kan høre, når en knappenål rammer jorden, så vil nogen personer (måske) føle sig generet af, at nogen bevæger sig. Det er uundgåeligt, at der opstår en direkte lyd som følge af, at dine fødder rammer gåbåndet. Men direkte lyd kan også komme fra en person, der taler i telefon. (Igen) er det derfor afhængig af, hvad du opfatter som støj.

 

For nogen personer fungerer det bedst, hvis der er ’lidt’ baggrundsstøj i form af en tændt radio, mens de arbejder. I andre afdelinger er det normalt, at medarbejdere taler på kryds og tværs i lokalet og hen over hovedet på hinanden. Og på din arbejdsplads har I nok også ’en måde I gør tingene på’.

Derfor er det godt for dig at gå, mens du arbejder

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du også en pakke med aktivt kontorudstyr. Med aktivt kontorudstyr mener vi: gåbånd, kontorcykel, aktivitetsstand og powerstandKontorudstyret skal hjælpe alle medarbejdere til at bryde den stillesiddende adfærd og få (mere) bevægelse og variation ind i arbejdet.

 

At gå er en bevægelsesform, der er naturligt for os mennesker, og er ganske enkelt godt for dit helbred. Samtidig er gang også en bevægelsesform der er skånsom og effektiv på samme tid. Når du går, vil du opleve flere af de samme fysiologiske gavnlige effekter, som ved andre former for bevægelse, hvor kredsløbet bliver stimuleret ved lav intensitet

Fordele ved at gå, mens du arbejder

Når du går og arbejder samtidigt, aktiverer du alle de store muskelgrupper i kroppen. En gåtur vil give dig stærke muskler, en bedre hukommelse og ikke mindst, et smil på læben. Gåbåndet er en vigtig del af vores aktive kontorudstyr, og det kan stort set bruges uanset hvilke fysiske skavanker og gener, du måtte have.

 

 

At gå på gåbåndet har også en rigtig god effekt, hvis du har: 

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *