FAQ – Hvorfor kan vi ikke ’bare’ købe pakken med aktivt kontorudstyr kontant?

Et spørgsmål vores sundhedsrådgiver ofte får stillet er: Hvorfor kan jeg ikke købe pakken med aktivt kontorudstyr kontant?

 

Det er der faktisk (flere) gode grunde til.

OfficeFit er mere end ’bare’ aktivt kontorudstyr

Da OfficeFit tilbage i 2013 blev stiftet, solgte vi faktisk kun aktivt kontorudstyr såsom gåbånd og kontorcykel kontant til virksomheder, men vi fandt også hurtigt ud af, at det er ikke nok ’bare’ at stille kontorudstyret til rådighed. Når først nyhedsværdien var faldet, stod kontorudstyret og samlede støv. Det gjorde ondt på os! For vi ønsker (oprigtigt) at skabe finansiel og menneskelig værdi.

 

Derfor stod det pludselig meget klart, at der også var et STORT behov for at opbygge og fastholde motivation over længere tid – og det er bl.a. en af årsagerne til, at vi i dag tilbyder en abonnementsaftale på OfficeFits Bevægelseskoncept. Vi har lært af vores fejl.

 

I dag er kontorudstyret kun den fysiske del af vores Bevægelseskoncept. Vi tilbyder langt mere, der sikrer, at bevægelse bliver en inkorporeret del af arbejdsdagen og herved sikrer, at jeres investering bliver en succes.

Vi tror på, at tilfredse kunder er en god forretning, og derfor er der ingen binding i opstartsperioden. Så har du mulighed for at opleve, hvordan Bevægelseskonceptet skaber værdi i din virksomhed, før du tegner en abonnementsaftale.

Lavere sygefravær sker ikke på 14 dage

Bevægelse i arbejdstiden påvirker ikke kun den enkeltes sundhed og livskvalitet, men det kan også påvirke virksomhedens bundlinje positivt på længere sigt.

 

Det viser forskning og efterfølgende praksis gennemført af Just Bendix Justesen, forsker ved Instituttet for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet. I forbindelse med sin ph.d. har Just Bendix undersøgt effekten af træning i arbejdstiden blandt 400 kontoransatte i den offentlig og private sektor.

 

I to år trænede halvdelen af de ansatte én time ugentligt sammen med idrætsstuderende fra SDU, og forbedringerne var til at se: Efter et år var de ansattes helbred, herunder kondition og blodtryk, forbedret betydeligt, og samtidig var korttidssygefraværet faldet med 56 procent og produktiviteten øget med 10 procent.

Modsat var der ingen målbare ændringer hos de ansatte, der ikke motionere som en del af projektet.

(Igen) hvis ingen bruger udstyret efter et par uger, sker der ikke noget markant anderledes.

For mange virksomheder er det naturligt at opleve, at kollegaer og medarbejdere mister motivation i perioder. Nogen mister motivation i en dag. Andre mister den i flere måneder. Men vi har gjort det til vores opgave at sikre dig og dine kollegaer får motivation tilbage – og det er bl.a. en af årsagerne til, at Bevægelseskonceptet sælges som sundhed på abonnement fremfor et kontant salg.

Ingen bøvl med service og vedligehold

Der er også ’helt’ praktiske årsager til, at abonnement er en god løsning. Ligesom en bil har pakken med aktivt kontorudstyr brug for service og vedligehold.


Vi kommer ud til din arbejdsplads en gang om året og laver service på kontorcykler, gåbånd og steppere – og hvis du derudover har brug for teknisk hjælp, kan du altid ringe til os, så ser vi på, om vi (hurtigt) kan afklare det over telefonen, eller om der er behov for et fysisk besøg.


Derudover afprøver og tester vi løbende kvalitet og brugeroplevelse, hvilket er din garanti for, at det udstyr vi stiller til rådighed, er det bedste på markedet.

Vores koncept er i bevægelse. Vi fornyer og udvikler løbende vores Bevægelseskoncept for at sikre en høj, sundhedsfaglig kvalitet.

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *