Forside » Kan bevægelse fremme innovationen og udviklingen?

Kan bevægelse fremme innovationen og udviklingen?

30-11-2016, Vibeke R. Pedersen, Officefit.dk

Innovation – fra bevægelse til idé

Der er mange virksomheder som gerne vil skabe mere udvikling eller være mere innovative, men mangler måske mere bevægelse for at få idéen til udvikling

Bevægelse og innovation. Det virker nærmest som modsætning til hinanden, for man kan da ikke bevæge sig og være innovativ samtidig, så hvordan i al verden kan bevægelse hjælpe dig til at blive innovativ? Det kan det netop gennem dig, for du lære konstant.

For at innovation eller udvikling kan blive en realitet er det vigtigt at du som en del af teamet hele tiden udvikler dig og den bedste måde at gøre det på er gennem læring. Så hvornår og hvordan lære du bedst? Ved at sidde ned er det nok ikke der du tænker mest eller bedst. Du bliver nemlig doven af at sidde ned, da det er et naturligt del af menneskets natur at slappe af, når vi sidder ned. Prøv at tænk på den nye skolereform, hvor børn og unge skal bevæge sig fordi det skulle øge deres indlæring. Hvorfor skulle det ikke også virke for voksne på kontoret?

Når du nu lærer mange ting, bruger du så ikke også de ting til at udvikle dig eller den virksomhed du arbejder for på en eller anden måde, hvor i så lære noget?

Hvordan kan du skabe idéer gennem bevægelse, som kan føre til innovation?

OM OFFICEFIT

OfficeFit er eksperter i bevægelse, adfærd og kultur i arbejdstiden.

Vi har en klar mission om at ændre den stillesiddende adfærd til en mere aktiv og energisk kultur – og levere totalløsninger, indenfor sundhed og trivsel til virksomheder, der skaber finansiel og menneskelig værdi.

Relaterede indlæg

Related Posts