Forside » Bevægelse som en ny CSR politik

Bevægelse som en ny CSR politik

13-12-2016, Vibeke R. Pedersen, Officefit.dk

 

Velfærd til dine kollegaer

Der er flere og flere virksomheder som bruger millioner af kroner på CSR tiltag som skulle gavne både samfund og virksomhed. Men det gælder jo også medarbejdernes helbred, ikk?

Arbejder du for en virksomhed, som har CSR politikker? Sandsynligheden er stor for at du gør, da flere og flere virksomheder indfører CSR politikker i en eller anden grad. Men mange CSR politikker fokusere på det eksterne forhold, men har du tænkt på de interne?

CSR politikker bør også fokusere på de interne forhold, som dit helbred. Det skulle jo gerne i sidste ende give gode resultater for samfundet. Den bedste måde du og jeg i sidste ende kan bidrage til samfundet er sjovt nok, at gøre noget sundt for dig selv og dine kollegaer og vær ærlig med dig selv, du ved godt, at du ikke får et bedre helbred af at sidde ned på kontoret hele tiden på din arbejdsplads. Vi ved alle godt, at vi skal spise sundt, stoppe med at ryge osv. Du kender selv listen. Men kunne din arbejdsplads ikke tage mere ansvar for det, nu når der bliver brugt så mange penge på CSR politikker og andre initiativer?

Måske ved at skifte nogle af retterne ud i kantinen med lækre sunde retter, tilbyde rygestop eller måske endda at lave et godt incitament for at sætte gang i bevægelse.

Så kunne bevægelse være en ny del af din arbejdsplads CSR strategi?

OM OFFICEFIT

OfficeFit er eksperter i bevægelse, adfærd og kultur i arbejdstiden.

Vi har en klar mission om at ændre den stillesiddende adfærd til en mere aktiv og energisk kultur – og levere totalløsninger, indenfor sundhed og trivsel til virksomheder, der skaber finansiel og menneskelig værdi.

Relaterede indlæg

Related Posts