Forside » Navigators

Navigators

“Efter at vi har fået OfficeFit-konceptet på arbejdet, er jeg blevet bedre til at hæve mit skrivebord, og bevæge mig rundt i min arbejdsdag. Og jeg har også fået meget mere energi til at udøve på fritiden .”

Charlotte Søndergaard, projektkoordinator hos Navigatorer

“I stedet for at skulle sidde stille hele dagen, har jeg nu forskellige muligheder for at bevæge sig rundt. Det giver mig god energi både for min krop, men også for mit hoved, som har tendens til at blive helt træt efter at have siddet foran en skærm hele dagen.”

Britt Sandvad, projekt overlegen hos Navigators

“Jeg kan helt sikkert føle forskellen selv, men jeg kan også se det på mine kolleger. Vi har fået så meget mere bevægelse ind i vores arbejde dag. Det giver bare mere energi, det tilføjer også noget til det sociale miljø, fordi vi plejer at gøre vores øvelser på samme tid. Det har vist sig at være sådan en slags pause, hvor vi kommer til at tale om det ene og det andet.”

Bolette van Ingen Bro, CEO hos Navigators

“De mange timer foran computeren kan let opbygge vedvarende smerter i nakken og skuldrene. Men jeg kan helt sikkert føle en forskel, når jeg har startet de daglige øvelser for at løsne spændingen.”

Dorthe Birkedahl Jørgensen, kommunikationschef hos Navigators