"Jeg havde øm ryg og var indkaldt til operation, men med små indsatser og træning har jeg undgået det"

Ole Andreasen, Key Account Manager hos Vikiallo

”Min analytiske hjerne beordrer mig jo til at sige i den her stund – med den viden jeg har nu, ville jeg så træffe samme beslutning igen? Og det ville jeg! Jeg synes fordelene overstiger langt de små indsatser det kræves for at komme i gang. Prisen behøver vi slet ikke at tale om, fordi den er så lav at det ikke er et issue overhovedet,” siger Ole der er Key Account Manager hos Vikiallo.

 

Til alle medarbejderne

”Jeg havde tit øm ryg, men det har jeg ikke nær så meget mere, fordi jeg bevæger mig. Jeg var indkaldt til operation med ryggen, fordi jeg havde ondt i benet  – men det blev da så taget af plakaten igen.” fortæller Ole.

 

Til alle ledere derude

”Der er et par ildsjæle, som lige hiver os andre lidt med. Alle kan godt se fordelene – nogen fokuserer på at stå op, nogen fokuserer på at cykle, og nogen fokuserer på noget tredje. Men summen af det, giver en effekt for virksomheden. Hvad kan vi gøre yderligere? Også for at få dem med, som ikke bruger det så meget. Altså stille og roligt kommer vi opad. Når vi lige går forbi et skrivebord, der ikke er hævet, så banker vi lige en gang og siger ’hva’, skal vi lige se om knappen virker?’ og så kommer der flere og flere med,” 

”Det var et vigtigt Kick-off vi havde – uden det havde vi ikke fået det samme engagement og forståelse for konceptet og de muligheder, vi selv har. Så det var en rigtig god måde lige at skubbe os i gang på, synes jeg. Der var go fra ledelsen – altså hele konceptet er jo; I kommer og sætter det op, I sætter os i gang i et Kick-off, og I har et motivationsteam, der hjælper os med de udfordringer, der kommer bagefter. Så det er meget nemt at gå til. Og alle de her blindgyder, vi normalt ville løbe ind i, hvis vi selv skulle åbne papkasserne, sætte det op og få det installeret – det ville vi jo aldrig få gjort, fordi der er noget, der hedder en dagligdag. Så hele det der med at vi bliver simpelthen båret på hænder og fødder – men vi skal selv træde i pedalerne.” forklarer Ole med et smil.

 

Oplev, hvordan vores koncept kan gøre en forskel i jeres virksomhed. Se vores seneste kundecase med Ole og hans team i linket nedenfor.

Sådan siger Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *