"Det bedste ved OfficeFit er, at man kan bruge det når det passer ind. Der er noget frihed i det".

Jette Gotsche, Personaleadministrator, Øresundsbron

“Bevægelse i arbejdstiden er måske ikke umiddelbart for alle.

Jeg har i hvert fald oplevet, at nogle medarbejdere har sagt til mig; jeg dyrker sport om eftermiddagen eller om morgenen, så jeg har ikke behov for det. Men det er så her, at jeg forsøger at forklare dem, at bevægelse i arbejdstiden skal ses som et godt supplement. Særligt i vores kundecenter sidder mange meget stille i flere timer. Og her har de taget meget godt imod det. De bruger det aktive kontorudstyr rigtigt meget, og laver bl.a. interne konkurrencer – også via OfficeFit app.

OfficeFit app har betydet, at mange flere er med. Det har været med til at styrke fællesskabet, og at mange flere bruger Bevægelseskoncept aktivt. Når man er konkurrencemenneske, så vil man være med. 

Det har også bidraget med et sjovt fællesskab i afdelingen – bl.a. er der nogle, der har gået til Stockholm og Sydeuropa i appen. Vi har faktisk ligget som nr.1 over mest aktive i Danmark, så ingen tvivl: der går lidt sport i det, når man kan se, at man er tæt på førstepladsen.


Mere bevægelse i arbejdstiden har betydet, at nogle medarbejdere har fået det bedre. Der er bl.a. en medarbejder som har fortalt mig, at hun havde meget ondt i ryggen tidligere, men at hun har faktisk har fået det bedre, efter hun er begyndt at bruge kontorcyklen dagligt. Så der er nogle gode historier ind imellem.


Det bedste ved OfficeFit er, at man kan bruge det når det passer ind. Der er noget frihed i det.”

OfficeFittere siden 2018

Øresundsbro Konsortiet har været ”OfficeFittere” siden 2018, hvor de bl.a. har haft fokus på sundhed og bevægelse i arbejdstiden samt sociale relationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *