"Vi holder varmen, vi griner, vi konkurrerer og vi har et sjovt fællesskab"

Susanne Jepsen, Personalekonsulent i HR-afdelingen hos Sydvestjysk Sygehus

Vi fik udstyret den 11. oktober, så vi kunne være klar til Kickoff den 12. oktober. Her skulle vi lære, hvordan vi bruger udstyret og sættes godt i gang. Vi kunne jo ikke vente, så vi gik selvfølgelig i gang med det samme og vi har været i gang lige siden.

 

Siden start har vi i cyklet 10.997,03 km. Jeg er som sundhedsambassadør så stolt over, at jeg har kolleger der tager så godt imod konceptet. Hver gang en udfordring er slut, bliver jeg spurgt om ikke der kommer en ny.

Cyklerne er næsten altid i gang hos Sydvestjysk Sygehus

Vi startede med 4 cykler og 2 stepper, men vi fandt hurtigt ud af, at det var cyklerne hos os, der var et hit. Vi skiftede derfor de 2 stepper ud med en ekstra cykel. Cyklerne er næsten altid i gang og det er en fornøjelse.

 

Vi udfordre hinanden og vi har lige kørt en udfordring mod IT afdelingen. Jeg har nu aftalt med sundhedsambassadøren i IT afdelingen, at efter nytår tager vi en udfordring hvor holdene bliver blandet med kolleger både fra HR og IT afdelingen, så vi på den måde kan skabe et sammenhold afdelingerne imellem“, fortæller Susanne.

Aktive pauser, månedens challenges og OfficeFits julekalender

Ud over cyklerne har vi også fastlagt bevægelse hver fredag kl. 9, hvor dem der har tid og lyst deltager. Vi bruger videoerne fra OfficeFit.

 

Derudover kører vi måneds Challenge. Sidste måneds Challenge var dog så god, vi har valgt at fortsætte i december måned. Målet for november var 120 sekunders wall-sit og målet for december er 180 sekunders wall-sit.

I dag har vi klaret 130 sekunder i sikker stil efterfulgt af lågeåbningen i julekalenderen.

 

De varmeste anbefalinger

Alt i alt kan jeg blot som sundhedsambassadør anbefale at gå i gang med Bevægelseskonceptet“, afslutter Susanne.

 

Vi holder varmen, vi griner, vi konkurrerer og vi har et sjovt fællesskab“.

 

Glæden smitter af på alle vi møder i løbet af arbejdsdagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *