"Den bedste investering, jeg har foretaget i min organisation!"

Rasmus Jacobsen, Direktør hos Hydra-Comp A/S

Vi har nu været kørende med jeres koncept i 4 måneder – og hvilke 4 måneder det har været! Til og med februar har vi som arbejdsplads tilbagelagt 10.040 km. på vores kontorcykler. Det er 500 km mere end en tur i bil til Nepals hovedstad“.

 

Bevægelse i arbejdstiden har gjort en kæmpe forskel for medarbejderne

 

Hos Hydra-Comp kan de mærke, hvor stor en forskel det gør at have adgang til Bevægelseskonceptet:

 

For mit eget vedkommende kan jeg mærke en øget effektivitet, bedre nattesøvn, bedre kondition og færre gener (for kontorfolk) i de udsatte muskelgrupper, og så er det synligt på badevægten. Samtidig behøver man ikke at have dårlig samvittighed, når man kommer hjem. Og oven i det har vi fået masser af sammenhold på arbejde”, siger Rasmus.

Til alle lederne derude

At arbejde med trivsel igennem jeres koncept er et fremragende redskab, men det forpligter samtidig”, siger Rasmus, der opfordrer andre ledere til at turde at gå forrest.

 

Det er ikke et redskab, der fra ledelsens side bare kan igangsættes og overlades til organisationen: Ledelsen skal vise vejen i villigheden til at gå forrest. Ledelsen skal gå forrest med engagement og motivere til at sundhed og trivsel bliver en integreret del af dagligdagen”.

 

Ledelsen skal acceptere, at den største succes alene sker ved at dedikere tid betalt af arbejdsgiver til bevægelse. Og endelig skal ledelsen deltage og turde udstille sig selv”, siger Rasmus og fortsætter: Herfra kan der siges, at OfficeFits koncept er til dato den bedste investering, jeg har foretaget i min organisation!

Sådan siger Rasmus og hans kollegaer

Hør Rasmus og hans kollegaer fortælle om, hvorfor bevægelse i arbejdstiden er fedt.

Direktøren fortæller:

Derfor er Bevægelseskonceptet en god investering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *