"Det fulde og vel-performende menneske er jo i høj grad også afhængig af at fungere psykisk – ikke mindst på sin arbejdsplads".

Christopher Silcowitz, ejer & CEO, Kabooki A/S, LEGO® Wear

“I nutidens erhvervsmiljø, hvor hver time tæller, og alle virksomheder skal stå knivskarpt i forhold til menneskelige ressourcer kontra resultater, så er det bare utroligt vigtigt at sikre sig løbende, at medarbejdernes helbred og trivsel er i top.

 

Takket være OfficeFit, som vi introducerede i slutningen af 2017, har vi på en både sjov og humoristisk måde fået forbedret vores fysiske velvære. Men det fulde og vel-performende menneske er jo i høj grad også afhængig af at fungere psykisk – ikke mindst på sin arbejdsplads.

Derfor var det både kærkomment og spændende, da OfficeFit kom til os og kunne tilbyde et psykisk velvære-check af vores virksomhed. Oplevelsen, forløbet og ikke mindst afrapporteringen af det psykiske velvære-check overgik vores vildeste forventninger, og det er hævet over enhver tvivl, at konklusionerne og de dermed afledede handlinger vi har foretaget i vores virksomhed, er og bliver af helt vital vigtighed for vores videre succes.

 

Vi kan derfor intet mindre end på det allervarmeste anbefale alle virksomheder – store som små – at tage imod tilbuddet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *