FAQ – Hvorfor kan vi ikke købe udstyret kontant?

Et spørgsmål vores sundhedsrådgiver ofte får stillet er:  Hvorfor kan jeg ikke købe udstyret kontant?

Det er der faktisk (flere) gode grunde til.

OfficeFit er mere end ’bare’ udstyr

Da OfficeFit tilbage i 2015 blev stiftet, solgte vi faktisk udstyret kontant til virksomheder, men vi fandt også hurtigt ud af, at det er ikke nok ’bare’ at stille udstyret til rådighed. Når først nyhedsværdien var faldet, stod udstyret og samlede støv. Det gjorde ondt på os! For vi ønsker (oprigtigt) at skabe finansiel og menneskelig værdi. Derfor stod det pludselig meget klart, at der også var et STORT behov for at opbygge og fastholde motivation over længere tid – og det er bl.a. en af årsagerne til, at vi i dag tilbyder en abonnementsordning på OfficeFits Bevægelseskoncept i enten 24 eller 36 måneder. Vi har lært af vores fejl.

I dag er udstyret kun den fysiske del af vores Bevægelseskoncept. Vi tilbyder langt mere, der sikrer, at bevægelse bliver en inkorporeret del af arbejdsdagen og herved sikrer, at jeres investering bliver en succes.

Kort fortalt indeholder OfficeFits Bevægelseskoncept:

 • Implementering og forankring
 • OfficeFit software/app med udfordringer
 • Motivationsteam
 • OfficeFit Calendar
 • Motivationsboost efter behov
 • Det rigtige udstyr
 • Service og vedligeholdelse
 • Supervision fra OfficeFit
 • Online evaluering
 • Fast tilknyttede sundheds- og motivationskonsulenter
 • Ring til os på tlf. 20 41 01 81, hvis du vil vide mere.

Lavere sygefravær sker ikke på 14 dage

Motion i arbejdstiden påvirker ikke kun den enkeltes sundhed og livskvalitet, men det kan også påvirke virksomhedens bundlinje positivt på længere sigt.

Det viser forskning og efterfølgende praksis gennemført af Just Bendix Justesen, forsker ved Instituttet for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet. I forbindelse med sin ph.d. har Just Bendix undersøgt effekten af træning i arbejdstiden blandt 400 kontoransatte i den offentlig og private sektor.

I to år trænede halvdelen af de ansatte én time ugentligt sammen med idrætsstuderende fra SDU, og forbedringerne var til at se: Efter et år var de ansattes helbred, herunder kondition og blodtryk, forbedret betydeligt, og samtidig var korttidssygefraværet faldet med 56 procent og produktiviteten øget med 10 procent.

Modsat var der ingen målbare ændringer hos de ansatte, der ikke motionere som en del af projektet.

(Igen) hvis ingen bruger udstyret efter et par uger, sker der ikke noget markant anderledes.

For mange virksomheder er det naturligt at opleve, at kollegaer og medarbejdere mister motivation i perioder. Nogen mister motivation i en dag. Andre mister den i flere måneder. Men vi har gjort det til vores opgave at sikre dig og dine kollegaer får motivation tilbage – og det er bl.a. en af årsagerne til, at Bevægelseskonceptet er en abonnementsordning fremfor et kontant salg.

Ingen bøvl med service og vedligehold

Der er også ’helt’ praktiske årsager til, at abonnement er en god løsning. Ligesom en bil har udstyret i Bevægelseskonceptet også brug for service og vedligehold.

Vi kommer ud til din arbejdsplads en gang om året og laver service på kontorcykler, gåbånd og steppere – og hvis du derudover har brug for teknisk hjælp, kan du altid ringe til os, så ser vi på, om vi (hurtigt) kan afklare det over telefonen, eller om der er behov for et fysisk besøg.

Derudover afprøver og tester vi løbende kvalitet og brugeroplevelse, hvilket er din garanti for, at det udstyr vi stiller til rådighed, er det bedste på markedet.

Har du spørgsmål eller kommentar til dette blogindlæg, vil vi gerne høre fra dig. Send en besked til active@officefit.dk eller benytte vores kontaktformular her.

Kilder:

 1. Workplace Health Promotion: Implementing physical activity at the workplace – a change project, Just Bendix Justesen, PhD Thesis 2015

FÅ 3 GODE RÅD TIL HVORDAN DIN SUNDHEDSSTRATEGI BLIVER EN SUCCES

Elisabeth Soto
Projektleder

Tlf. 40 12 47 40

elisabeth@officefit.dk

Linkedin profil

OM OFFICEFIT

OfficeFit er eksperter i bevægelse, adfærd og kultur på arbejdspladsen.

Vi har en klar mission om at ændre den stillesiddende adfærd til en mere aktiv og energisk kultur – og levere totalløsninger, indenfor sundhed og trivsel til virksomheder, der skaber finansiel og menneskelig værdi.