Forside » Sundhedsløsninger » OfficeFit Online Univers

OfficeFit Online Univers

I Officefit vil vi sikre, at det er sjovt og effektivt at bevæge sig på arbejdet.

Hvis vi skal være motiveret, til at bevæge os i arbejdstiden efter frokost eller sidst på dagen, skal det blive en rutine og kultur blandt kollegaerne,  samt vi skal have en følelse af, at det er nødvendigt og uundværlig.

Officefits Online Univers er designet ud fra disse parameter. Appen er nem og finde rundt i, og du kan bruge den uanset, om du har udstyr eller ej. Du kan både logge ind på appen og på vores hjemmeside. Da vi har mange udenlandske brugere, er appen nu også udgivet på Engelsk.

 

Hvad kan jeg bruge Officefit´s app til?

 

  • Registrerer den aktivitet du har opnået, imens du er på arbejde eller holder fri.
  • Holde styr på den tid, du har bevæget dig, hvor mange kalorier du har forbrændt og hvor langt du gået, cyklet og stået. Programmet udregner din ståtid ved hæve-/sænkebordet til kalorieforbrænding og kilometer.
  • Udfordre dig selv, dine kollegaer og andre arbejdspladser i forskellige udfordringer.
  • Se topresultater over alle brugere/arbejdspladser, og deraf lave målsætninger sammen med din afdeling eller for dig selv.
  • Lave dit eget træningsprogram med forebyggende øvelser
Downloade appen og log ind med Brugernavn og Adgangskode, som du modtager i mailen ved oprettelse.

Udfordr dig selv, dine kollegaer og andre arbejdspladser

Gør det sjovt for alle

For at gøre det sjovt og få skabt en kultur på arbejdspladsen, kan du udfordre dig selv, kollegaer, andre afdelinger og virksomheder, i  f.eks. hvem der forbrænder flest kalorier, hvem der først kommer til Barcelona, eller du kan lave udfordringer i, hvem der står længst tid ved hæve-sænkebordet.

Udfordringer

F.eks. kan du udfordre en afdeling i `Hvem kommer først til Barcelona udregnet i km´ (gåbånd eller kontorcykel) eller `Hvem kommer først op i toppen af Eiffeltårnet´ (kontorstepper).

Der er mange andre sjove udfordringer, og hvis en virksomhed har et ønske til en special designet udfordring, opretter vi den for jer.
Alle udfordringer kan udføres imens du arbejder.

Start en udfordring app
Kort over USA med rute

Lav forebyggende øvelser i træningsprogrammet:

Er du gentagne gange øm i en bestemt kropsdel, døjer du med en lille skade, som du burde genoptræne, eller ønsker du blot at bevæge dig eller blive stærkere?

I samarbejde med Fysioterapeutkæden Benefit Aps, har Officefit udarbejdet et træningsprogram i appen. Du vælger blot den, eller de kropsdele du ønsker at træne, hvilke redskaber du har til rådighed og hvor mange øvelser du ønsker om dagen. Ud fra disse informationer generer vores software et træningsprogram designet til dig og din situation, med vejledende øvelser som alle kan bruge på arbejdet, og som max. tager 10 min og udfører.

21 dages program træning
Lokal virksomheds liga

Se hvor nemt det er at bruge OfficeFit appen

Officefits Online Univers er udviklet til Bevægelseskonceptet

Ved køb eller leje af Bevægelseskonceptet, bliver din arbejdsplads automatisk oprettet i softwaren. Med Bevægelseskonceptet får du Kontorcykel, Gåbånd, Kontorstepper og Mini stand med, således at du har udstyr til at bruge alle funktioner i softwaren.