Forside » Sundhedsløsninger » Bevægelseskoncept

Bevægelseskoncept

Bevægelse og varierende arbejdstillinger ved kontorbordet

Med Bevægelseskonceptet er det muligt, at bevæge sig og arbejde samtidig. Det er bevægelse – ikke sport og motion, derfor kan det gøres i arbejdstøjet, og uden at der skal holdes pauser fra arbejdet. Ved at få bevægelse ind i en stillesiddende arbejdsdag, ved hjælp af Bevægelseskonceptet, er det vores erfaringer, at det på arbejdspladsen skaber:

 • bedre trivsel og socialt arbejdsmiljø
 • færre medarbejdere med hovedpine og muskelspændinger
 • gladere og mere energiske medarbejdere
 • højere produktivitet og koncentration
kontorcykel ved skrivebord

Levering, opstilling, rådgivning og service

Med Bevægelseskonceptet får i som virksomhed og arbejdsplads implementeret bevægelse i arbejdstiden, uden at skulle tænke på det praktiske. Vi levere og opstiller udstyret, så det er klar til brug på de kontorpladser og afdelinger der ønskes. Ved leje, vil rådgivning og service indgå kvit og frit, lige så snart i har brug for det.

 

Support og spørgsmål

Vi sidder klar ved telefonerne for at besvare eventuelle spørgsmål undervejs i jeres sundhedsforløb, også hvis det gælder support til udstyret. Skulle der være udfordringer med udstyret, kommer vi forbi hurtigst muligt og fixer det, så I igen, kan komme op af stolen.

>Vi vil sikre at bevægelse bliver en del af jeres arbejdsdag, og at alle små barrierer bliver nedbrudt<

Kick off- motivationsoplæg

Fra start vil en af vores sundhedskonsulenter afholde et sundhedsoplæg som indeholder:

 • Forståelse af den stillesiddende adfærd
 • Konsekvenserne af den stillesiddende adfærd
 • Et kort motivationsboost
 • Hvordan udstyret bruges
 • Gevinsten ved at bevæge sig på arbejdet

 

 

Herudover kan du tilføje:

Hvad er inkluderet?

Du kan læse mere om det inkluderede udstyret her

Herudover kan du tilføje:

Implementering og opfølgning

Udstyret står ikke alene – udstyret er blot redskaber til at fremme en aktiv adfærd og en forandring – fra “stillesiddende kultur” til “aktiv og energisk kultur”

Vi skaber sammen en relation til et kontinuerligt forløb, hvor vores indsats vil være, at skabe rammerne for sundhed og bevægelse på arbejdspladsen. For at sikre en forankring af indsatsen går vi op i implementeringen af konceptet.

Motivationsforløb

Vi sørger for, at alle medarbejdere bliver sat godt ind i, hvordan udstyret bruges, og hvorfor det er vigtigt at få bevægelse ind i en ellers stillesiddende arbejdsdag. Vi gør vores bedste, for at jeres medarbejdere er motiveret, ved at berige med vores indsigt og viden om stillesiddende adfærd og adfærdsdesign.

 • Med mulighed for at tilpasse udstyrs mængden efter 30 dage, sikre vi at der bliver invisteret i lige netop det udstyr arbejdspladsen har behov for.
 • Vi afholder et motivations oplæg med alle medarbejdere, hvor vi sikre en fælles forståelse for bevægelse på arbejdspladsen.
 • Der udvælges en sundhedsambassadør til hver koncept, som vi kontakter og inspirer løbende via mail og over telefon.
 • Alle medarbejdere får adgang til vores app med en masse motiverende features og forebyggende træningsprogram.
 • Jeres arbejdsplads får adgang til vores OfficeFit Calender, hvor der hver måned vil være et nyt sundheds-tema, samt udfordringer, konkurrencer og viden om sundhed, som tilsammen vil motivere jeres medarbejdere til at bevæge sig på arbejdet.

Alle disse tiltag er med til vi får forankret de gode vaner i en ellers travl hverdag.

Læs mere om motivationsforløbet og sundhedsambassadørens rolle

Da udstyret og konceptet ikke kræver, at du er motionist eller marathon løber, giver det alle medarbejdere lige mulighed for at være med, og få en god oplevelse.

Se flere sundhedløsninger?

Hvad får din virksomhed ud af at investere i Bevægelseskonceptet?

Uden bevægelse, ingen energi

Vi mennesker er udviklet til at bevæge os hele dagen. Kroppen er udviklet således, at når vi bevæger os, får vi ilt til hjernen og resten af kroppen. Men efter vi har siddet stille i 3-4 timer, er batteriet ved at blive opbrugt og der har ikke været den nødvendige bevægelse til at få ilt ud i kroppen og hjernen. Vi får derfor en følelse af træthed og manglende energi.

Syv ud af ti medarbejdere med Bevægelseskoncept beskriver i vores undersøgelser, at de får mere energi til at arbejde når de bevæger sig.

Energi og effektivitet model

Cost benefit

Vi har lavet et eksempel på hvor meget det koster din virksomhed, hvis vi antager at en medarbejder arbejder 7,5 min mindre i løbet af dagen pga. manglende energi. Se nedenstående udregning

>Med 20 medarbejdere som er 7,5 min mindre effektive om dagen, koster det virksomheden 9.900 kr. om måneden<

SE UDREGNING
20 medarbejdere med mere energi

 • Med en dagsløn på 1620 kr. vil 7,5 min mindre energi pr. medarbejder koste 27 kr. om dagen
 • Manglende energi for 20 medarbejdere koster 540 kr. om dagen (20 X 27 kr.) og på et år 119.880 kr (540 kr. x 222 arbejdsdage).
 • Om måneden vil det koste din virksomhed 9900 kr. at 20 af dine medarbejdere mangler energi og derfor er mindre effektive 7,5 min i løbet af dagen  (119.880 kr./12)

cost benefit bevægelseskonceptet

Udtalelser fra kunder:

Jeg har mere energi og overskud

Det har forbedret mit velvære, mit humør, teamsamarbejdet og endda min motivation til at gå på arbejde

Fantastisk energi og sammenhold blandt mine kollegaer

Det giver mere energi om eftermiddagen

Mine ben-muskler er blevet mere trænet. Jeg kan mærke, at jeg får rørt min krop på en god måde. Det har givet en god fornemmelse i kroppen frem for tidligere, hvor jeg ikke rørte mig, hvor jeg kunne blive helt “stiv” i kroppen, ved at sidde stille for længe. Den daglige motion ved langsomt tempo har virkelig kunne mærkes på en god måde

Vi har udfordret hinanden via Officefit-Software. Dette skaber god stemning og får folk til at motionerer mere.

Online univers på App og software

Vi er stolte af vores interaktive software, hvor alle medarbejdere får deres helt egen personlige bruger, som kan bruges med mange forskellige motivationsfremmende features.

Med softwaren/App’en er det muligt at “tracke” din aktiviteter så du kan følge med i, hvor langt du har gået, cyklet m.m. Det er desuden muligt at vælge et fokusområde, som gør at brugerne enten kan forebygge et bestemt/udsat område eller genoptræne det. App’en vil ud fra det valgte fokusområde og udstyr, generere et program til brugerne, der viser hvilke øvelser, der skal laves og hvordan. Som virksomhed har I også mulighed for at udfordre andre virksomheder i bestemte udfordringer, og I kan selv komme med opfordringer til udfordringer som passer til jeres humor og omstændigheder.

officefit app start udfordring
app til officefit med min aktivitet