FAQ – Larmer det, når jeg går?

Det (hurtige) svar er NEJ.

Når det er sagt, så hænger vores opfattelse af støj sammen med, hvilken kultur der har overtaget på arbejdspladsen. Typisk er der et sæt uskrevne regler om, hvordan man skal opføre sig og samarbejde.

Definition på virksomhedskultur:

Når mennesker arbejder sammen i længere periode, udvikles der fælles værdier, holdninger og normer.

Sidder du i en afdeling eller virksomhed, hvor der er ualmindelig stille, og I kan høre, når en knappenål rammer jorden, så vil nogen personer (måske) føle sig generet af udstyret.  Det er uundgåeligt, at der opstår en direkte lyd som følge af, at dine fødder rammer båndet. Men direkte lyd kan også komme fra en person, der taler i telefon. (Igen) er det derfor afhængig af, hvad du opfatter som støj.

For nogen personer fungerer det bedst, hvis der er ’lidt’ baggrundsstøj i form af en tændt radio, mens de arbejder. I andre afdelinger er det normalt, at medarbejdere taler på kryds og tværs i lokalet og hen over hovedet på hinanden. Og på din arbejdsplads har I nok også ’en måde I gør tingene på’.

Prøv Bevægelseskonceptet i 30 dage

Netop fordi vi alle er forskellige – og virksomheder er forskellige – tilbyder vi, du kan teste vores Bevægelseskoncept i en 30 dages opstartsperiode med fuld retur og ombytningsret.

 

Opstartsperioden omfatter bl.a.

  • Levering og opstilling af udstyr
  • Oprettelse i OfficeFits software og app til alle medarbejdere, hvor I bl.a. kan udfordre kollegaer, andre afdelinger eller virksomheder, se firmaets samlede resultater, sammenligne med andre afdelinger, sætte personlige mål samt sammensætte forebyggende øvelser
  • Invitation til kick-off for alle medarbejdere, så de får indsigt i fordelene ved bevægelse og variation i arbejdstiden og bliver introduceret til OfficeFit Bevægelseskoncept
  • Onlineevaluering
  • Råd og vejledning under hele forløbet
  • Opstartsgebyr kr. 3975
  • Skriv til osactive@officefit.dk, hvis du vil vide mere.
Har du spørgsmål eller kommentar til dette blogindlæg, vil vi gerne høre fra dig. Send en besked til active@officefit.dk eller benytte vores kontaktformular her.

Kilder:

  1. Arbejdsmiljø i åbne kontorer – forskningens bud på problemer og løsninge, BAR FOKA/Slots- og Ejendomsstyrelsen 2008
  2. Daft, Murphy & Willmott: “Organization Theory and Design” 2014.2 ed.

FÅ 3 GODE RÅD TIL HVORDAN DIN SUNDHEDSSTRATEGI BLIVER EN SUCCES

Elisabeth Soto
Projektleder

Tlf. 40 12 47 40

elisabeth@officefit.dk

Linkedin profil

OM OFFICEFIT

OfficeFit er eksperter i bevægelse, adfærd og kultur på arbejdspladsen.

Vi har en klar mission om at ændre den stillesiddende adfærd til en mere aktiv og energisk kultur – og levere totalløsninger, indenfor sundhed og trivsel til virksomheder, der skaber finansiel og menneskelig værdi.