Vaccination

Officefit tilbyder vaccinationer på den baggrund, at det er en effektiv og hurtig måde at sikre sin arbejdsplads mod sygdomme og derved sænke sygefraværet.

Det er ikke kun medarbejdere over 65 år, som er i risiko for influenza, influenza rammer bredt. Op imod 1 million mennesker i Danmark får influenza årligt, og derfor er vaccination til alle dine medarbejdere yderst effektiv i forhold til at sænke sygefraværet. Ved at tilbyde vaccination mod influenza beskytter i jeres medarbejdere op til 70-90%.

 

Hvordan foregår det?

Der vil komme en sygeplejerske til jeres arbejdsplads og de forhåndstilmeldte medarbejdere registreres og vaccineres. Efterfølgende skal medarbejderen vente max 10 min, for at sikre, at der ikke opstår allergier eller gene ved vaccinen.

Tilmeld dig vores software i dag!

Når du tilmelder dig vores software vil du også modtage vores nyhedsmail, hvor du får e-bogen: 'Hvorfor din sundhedsstrategi ikke altid bliver en succes, og hvad du kan gøre ved det?'

 

I den første del af vores e-bog kommer vi ind på, hvordan du undgår disse 3 barrierer, når du udarbejder jeres sundhedsstrategi:

Barriere #1 - Vores formuleringer er for abstrakte

Barriere #2 - Vores kollegaer er skeptiske

Barriere #3 - Forandring tager tid

 

Bonus: Du får også 5 nudging-plakater, der motiverer dig og dine kollegaer til variation og bevægelse i arbejdstiden.

 

Når du tilmelder, accepterer du samtidig, at vi må sende mails med historier, videoer og gode tilbud om sundhed og trivsel på arbejdspladsen.