OfficeFit

OfficeFit pakken er den ultimative løsning, som stort set kan udgøre hele virksomhedens sundheds- og arbejdsmiljøindsats. I tillæg til de øvrige moduler indgår der i OfficeFit pakken også individuel ergonomisk vejledning, hvor den enkelte medarbejder modtager råd og vejledning om arbejdsstillinger, indretning af arbejdsplads med videre, så skader, gener og sygdom kan forebygges – og selvfølgelig sker der også her en opfølgning på effekten. Arbejdspladsen modtager endvidere en samlet ledelsesrapportering, som kan indgå i virksomhedens løbende APV arbejde, sammen med de øvrige ledelsesrapporteringer, som indgår i OfficeFit pakken. Klik her for at få et overblik over de forskellige modulers indhold.
Sundhedsmoduler

Vælg mellem vores anbefalede pakker; GetFit, GetFit Plus, StayFit og OfficeFit
eller sammensæt din egen løsning.

 

 

GetFit GetFit Plus StayFit OfficeFit
Basis
Komplet bevægelsesløsning
Levering og opsætning
Kick-off med motivationsoplæg
Login til OfficeFit online univers og app
Rådgivning. support og service
Motivation
Fordrag 1: "Motivation"
Foredrag 2: "Work life balance"
Foredrag 3: "Kost, ernæring og motion"
Nudging-pakke
Evaluering
Halvårlig online spørgeundersøgelse
Opfølgning på spørgeundersøgelser
Ledelsesrapportering og anbefaling
Sundhed
Sundhedstjek inkl. Body Age
Opfølgende sundhedstjek efter 12 mdr.
Ledelsesrapportering og anbefaling
Ergonomi
Ergonomisk vejledning
Opfølgning på ergonomisk vejledning
Ledelsesrapportering og anbefalingSe også vores GetFit koncept til din virksomhed.

Med GetFit pakken kommer du og dine kollegaer i bevægelse hverdag på jobbet. Hver medarbejder får et personligt log-in til OfficeFits motiverende online-program.

I programmet findes en række motiverende udfordringer, hvor f.eks. to kollegaer kan konkurrere om, hvem der først bestiger Mount Everest, eller cykler fra Skagen til Gedser og meget mere.

Afdelinger kan også dyste imod hinanden og se, hvem der forbrænder flest kalorier på en måned.

 

OfficeFit opdaterer og tilføjer løbende nye udfordringer til motivationsprogrammet. 

GetFit pakken indholder indeholder

 • Motivationsprogram
 • Kontorstepper
 • Kontorcykel
 • Gåbånd
 • Ministand med Udstyr
 • Levering og opsætning
 • Kick-0ff med motivations oplæg

 

Få adgang til OfficeFits motiverende onlineprogram

Med OfficeFits motiverende onlineprogram er det muligt at konkurrere mod kollegaer, venner eller andre virksomheder om, hvem der

 

 • forbrænder mest
 • går flest skridt
 • cykler længst 
 • og meget mere...

 

OfficeFits program indeholder flere udfordringer. En motiverende udfordring kan f.eks. være, hvem der cykler først fra Skagen til Gedser, eller først kommer til toppen af Mount Everest, med kontorstepperen.

Med standen fra OfficeFit får du adgang til mere end 100 forebyggende øvelser, som afhjælper de mest kendte kontorskader. Øvelserne er designet efter, at du kan udføre dem på kontoret og i dit arbejdstøj.

Hver morgen ligger et program klar, som ser på et eller flere problemområder. Et problemområde kan f.eks. være, at du oplever smerter i nakke og lænd som følge af for meget stillesiddende arbejde.

Med programmet følger billeder og tekst. Hver medarbejder har sit eget log-in til OfficeFit, og kan følge sin egen træning. Under topresultater kan din arbejdsplads se firmaets samlet resultat og se sin placering i forhold til andre virksomheder.

 

Opret en aktiv arbejdsstation med ergonomisk armlæn og hæve/sænke funktion.

Med OfficeFits hæve sænkebord kan din afdeling få en arbejdsstation, som lever op til Arbejdsmiljøsekretariatet principper om en ergonomisk kontorplads. 

Bordet adskiller sig fra andre hæve sænkeborde, idet den er designet efter, du står på OfficeFits kontorgåbånd, eller sidder på kontorcyklen. Traditionelle hæve sænkeborde er bygget efter, at du står på gulvet, og har en max højde, hvilket kan medvirke til, at du får en forkert ergonomisk holdning, når du sidder på OfficeFits kontorcykel. 

Med en ergonomisk armlænd undgår du at bøje i håndleddet, og kan på den måde forebygge en potentiel museskade eller musearm. En arbejdsstation er også praktisk, fordi du slipper for at flytte rundt på udstyret. Det er en god idé at stille en docking til pcen til rådighed, så det er muligt for dig og din kollega at arbejde videre, samtidig med I går en tur på gåbåndet.

BESTIL HER