Tilbyd dine ansatte et skattefrit sundhedstjek

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser såsom; sundhedstjek.

 

Vi tilbyder forskellige sundhedstjek, som ud fra lovgivning og sundhedsfaglig viden giver dine medarbejdere mulighed for at forebygge og opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser.

3 grunde til at du bør tilbyde dine medarbejdere et sundhedstjek

Et sundhedstjek forebygger skader og sygdomme, som over tid sparer samfundet og den enkelte medarbejder for en række sundhedsudgifter. Bl.a. giver et sundhedstjek følgende:

  • En forebyggende sundhedsløsning, der motiverer medarbejderne til at arbejde videre med sundhedstiltagene i din virksomhed
  • Et individuelt billede af medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, trivsel og evt. livsstilssygdomme
  • Et sundt image

Sundhedstjekket bliver udført i virksomheden med fuld diskretion for den enkelte medarbejder. Alle data håndteres i overensstemmelse med persondataforordningen. Virksomheden kan få indblik i de samlede anonymiserede resultater ved en afrapportering. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål til sundhedstjek.

Som OfficeFit kunde sparer du minimum 15%

Normalpris fra

720 kr.

pr. medarbejder ved min. 15 undersøgelser pr. dag ekskl. opstilling af klinik

Pris fra

612 kr.

pr. medarbejder ved min. 15 undersøgelser pr. dag ekskl. opstilling af klinik

Sådan fungerer et sundhedstjek i praksis

Til et sundhedstjek bliver der udleveret et spørgeskema omhandlende livsstil og egen helbredsopfattelse, som medbringes til tjekket. Tjekket bliver udført af erfarne sygeplejersker, som arbejder under et certificeret kvalitets-ledelsessystem: ISO 9001 og EN 15224. Der vil i samtalen blive skabt en god relation mellem medarbejder og sygeplejerske.

Resultatet sammenholdes med spørgeskemaet og uanset resultat vil sygeplejersken sørge for, at alle går fra sundhedstjekket med forståelse for indsatsområder og motivation til at gøre en forskel. Alle testapparater, daglige rutiner og arbejdsgange er inkluderet i kvalitetssystemet, som sikrer systematik, kalibreringer, grundighed og dokumentation.

Du kan have fuld tillid til, at vi håndterer alt i overensstemmelse med lovgivning, sundhedsfaglig viden og etik, samt vores egne krav til planlægning og gennemførelse af sundhedstjek. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om det praktiske forløb.

OfficeFit Bevægelseskoncept

Alle sundhedstjek udføres af sygeplejersker

Vælg mellem 3 forskellige sundhedstjek

Vi tilbyder forskellige sundhedstjek, så det er muligt at vælge et sundhedstjek, der passer bedst til virksomheden og omstændighederne. Du kan vælge imellem:

Med udgangspunkt i Beskæftigelsesministeriets lov omhandlende ‘Helbredskontrol ved natarbejde’, er basistjekket designet til helbredskontrol ved natarbejde.

“LBK nr 896 af 24/08/2004 Gældende § 6. Lønmodtagere skal tilbydes gratis helbredskontrol, inden de begynder beskæftigelse med natarbejde og derefter inden for regelmæssige tidsrum på mindre end 2 år”.

Skriv til os, hvis du er tvivl om, hvilket sundhedstjek der matcher bedst jeres behov og ønsker.

Basis sundhedstjek? Hvad får du?

Ved et basistjek får medarbejderen et tjek af kondital, BMI, blodtryk, puls og beregning på kropssammensætningen i forhold til fedt %, væskebalance og muskelmasse. Derudover bliver der taget en blodprøve, som vil blive analyseret med fokus på blodsukker og kolesterol sammensætninger. Yderligere vil der blive foretaget en lungefunktionsundersøgelse, som er anvendelig til virksomheder, hvor man vil lave en tidlig opsporing af medarbejdere, som er i risiko for arbejdsbetinget lungesygdom, samt til tidlig opsporing af KOL.

Som medarbejder får du et billede af din aktuelle sundhedstilstand, og om der grund til bekymring i forhold til livsstilssygdomme. Samtidig kan det give dig et skulderklap og et motiv til at forbedre enkelte parametre. Giv os et kald, hvis du vil vide mere om vores basis sundhedstjek.

Et basis sundhedstjek giver et billede af medarbejderens aktuelle sundhedstilstand, trivsel og evt. livsstilssygdomme.

BodyAge testen? Hvad er det?

BodyAge er en ”sjov” og håndgribelig måde til at illustrere medarbejderens sundhed, hvor resultatet er en estimeret aldersberegning som score. Testen bliver udført med Polar BodyAge System and Software.

BodyAge er beregnet ud fra medarbejderens kondital, muskelstyrke, udholdenhed og smidighed, samt blodtryk og kropssammensætning. Resultatet vil give et samlet billede af medarbejderens sundhed, der med en BodyAge vil motivere medarbejderen til at forbedre sin score til næste undersøgelse.

Polar BodyAge System er især kendt for at kunne teste kondital ud fra hjerte-frekvenser, mens den testede ligger ned. Dette giver et meget validt kondital, hvor skader, vilje og humør ikke bliver variable, som f.eks. ved en konditest på stepbænk. Har du yderligere spørgsmål til BodyAge testen, er du velkommen til at skrive til os.

Med BodyAge+ får du lidt mere

BodyAge+ bliver ligeledes udført med Polar BodyAge System and software. Ved BodyAge+ vil der blive lavet en fuldendt og mere dybdegående udredning af medarbejderens sundhed. Udover BodyAge tjekket bliver der taget de ekstra tests, som er i basistjekket. Der vil blive taget en blodprøve fra armen (venen) og en lungefunktions-undersøgelse.

Ved en blodprøve fra venen, frem for en fingerpriktest, kan der undersøges for den præcise kolesterolsammensætning og blodsukkerniveau. Medarbejderen vil derfor få en sundhedsfaglig og kvalificeret rådgivning omkring, hvorvidt resultaterne giver anledning til et lægebesøg.

Har du brug for gode råd til at vælge et sundhedstjek, så ring til os.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Julie, og jeg står klar til at hjælpe dig.