4 timers førstehjælpskursus

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser som f.eks. et førstehjælpskursus.

 

Instruktørerne, du møder på kurset, har gennemgået de ypperste førstehjælpsuddannelser, og derudover har de erfaring med førstehjælp fra nationale og internationale missioner. Dermed har instruktørerne de allerbedste forudsætninger for at inspirere og motivere dig til at lære førstehjælp.

 

Som OfficeFit-kunde får du minimum 15 % rabat på alle sundhedsydelser.

Det handler om formidling i øjenhøjde

Det skal være let at lære førstehjælp, og det er vigtigt, at du føler dig helt tryg ved at yde det, hvis situationen en dag skulle opstå.

 

Derfor foregår vores formidling i øjenhøjde. Med vores mere end 15 års erfaring med førstehjælp sørger vi for, at du får et værdiskabende førstehjælpskursus med undervisning af vores certificerede instruktører, alle med en baggrund i Forsvaret. Sammen skaber vi et mere sikkert Danmark.

Skræddersyet til dine behov

Vi har specialiseret os i skræddersyede førstehjælpskurser, der er tilpasset forskellige brancher. Førstehjælpskurset er derfor tilrettelagt, så det afspejler de risici, som du og dine kollegaer kan blive udsat for på netop din arbejdsplads.

OfficeFit Bevægelseskoncept

Sammen skaber vi et mere sikkert Danmark.

Vi tager hånd om dig

Den bedste indlæring opnås, når teori og praksis kombineres. Derfor indeholder vores førstehjælpskurser både en teoretisk del og praktiske øvelser, hvor I lærer at udføre forskellige teknikker på hinanden og på vores førstehjælpsdukker. Og vi kommer naturligvis ud til din arbejdsplads med al undervisningsmateriale, så du blot skal koncentrere dig om kurset.

 

På vores populære 4 timers kursus lærer du om:

  • Førstehjælpens 3 hovedpunkter
  • A-B-C-metoden
  • Hjerte-lunge-redning
  • Brugen af en hjertestarter (AED)
  • Alarmering til 1-1-2
  • Psykisk førstehjælp til tilskadekomne

Vores instruktører kommer til dig

Vi medbringer alt det, der skal bruges på kurset: førstehjælpsdukker, hjertestartertrænere, projektor, forbindinger osv. Alt fra forberedelse til transport og kørselsudgifter er allerede inkluderet i prisen. Dette gælder i hele Danmark (minus øer).

 

Vi tilpasser os altid efter dine behov, og derfor underviser vi på hverdage og i weekender fra 08.00-21.30. Der er derfor rig mulighed for at finde et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

Som OfficeFit-kunde sparer du minimum 15 %

Normalpris fra

5.600 kr.

4 timer
for 16 deltagere

4.760 kr.

4 timer
for 16 deltagere

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Nanna, og jeg står klar til at hjælpe dig.