Ved du om dine medarbejdere trives?

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser såsom: Digital trivselsscreening.

 

Mange virksomheder kender ikke de 5 lovpligtige trin, som Arbejdstilsynet kræver gennemført for at godkende APV’en. Heldigvis lader dette sig let gøre med Woba – tilmed 100 % automatisk.

 

Baseret på internationale undersøgelser inden for Organisations- og Arbejdspsykologi har Woba udviklet en unik måling til at styrke jeres ”Medarbejderfastholdelse”. Der er udvalgte 15 unikke drivkræftsspørgsmål, som ifølge forskningen har den største betydning for medarbejdernes mentale og fysiske sundhed, performance og motivation for at blive i jobbet.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser. 

Forebyggelse med data = færre personaleomkostninger

Dine medarbejderes trivsel og engagement er nøglen til din succes. Når medarbejderne har en høj arbejdsglæde, øges deres produktivitet og koncentrationsevne, mens sygefraværet og personaleomsætningen reduceres markant.

 

Netop derfor er medarbejdernes ve og vel også din største risiko, og det er årsagen til, at Woba hjælper dig med at sætte spotlys på medarbejdernes trivsel, engagement og arbejdsmiljø. Det gør vi med data i realtid, så du og dine ledere kan handle proaktivt, inden skaden er sket.

Som OfficeFit kunde sparer du minimum 15%

Normalpris fra

500 kr.

pr. medarbejder pr. år

Pris fra

425 kr.

pr. medarbejder pr. år

OfficeFits Bevægelseskoncept

Vi hjælper dig med at fremme sundhed og bevægelse i arbejdstiden

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Christine, og jeg står klar til at hjælpe dig.