OfficeFits Bevægelseskoncept

02 Kickstart er det officielle startskud til en (mere) aktiv og energisk kultur.

Kickstart? Hvad er det?

Som en del af vores Bevægelseskoncept inviterer vi alle ledere og medarbejdere til en kickstart. Kickstarten er det officielle startskud til en (mere) aktiv og energisk kultur. Til kickstarten holder vi et oplæg på 60 minutter, der henvender sig til alle, der skal have adgang til Bevægelseskonceptet.

 

Formålet med en kickstart er at give alle ledere og medarbejdere indsigt i forskning og viden om stillesiddende adfærd og adfærdsdesign, og ikke mindst praktisk indsigt i hvordan man indstiller og bruger kontorudstyret. Når du vælger vores Bevægelseskoncept, får du ikke bare en pakke med aktivt kontorudstyr, du får også hjælp til at skabe en ny og aktiv kultur, hvor bevægelse og sundhed er i fokus.

Alle ledere og medarbejdere er inviteret til kickstarten

Formålet med en kickstart er at give alle medarbejdere en forståelse for problemstillingen omkring stillesiddende adfærd. Derved kan de få en forståelse for, hvorfor det ikke er en god idé at sidde stille time efter time, dag ud og dag ind, når man gerne vil være sund og rask.

 

Vi gør meget ud af, at alle deltager i kickstarten. Det gør vi, fordi hvis ikke den enkelte medarbejder kan se de fremtidige effekter af forandringen og meningen med at minimere den stillesiddende adfærd, vil forandringen til en arbejdsdag med mere bevægelse have lange udsigter, og medarbejderen vil ofte være modvillig til at ændre adfærd.

 

Derfor er vores vigtigste opgave til en kickstart at kommunikere, hvad formålet med Bevægelseskonceptet er, og hvilke gavnlige effekter bevægelse i arbejdstiden giver medarbejderen, virksomheden og samfundet.

OfficeFit Bevægelseskoncept

Vi ser en tydelig sammenhæng mellem deltagelsen til kickstart og den efterfølgende værdiskabelse i virksomheden.

Kickstarten tager kun 60 minutter

Vi har stor respekt for din tid. Derfor bruger vi maksimum 60 minutter på at afholde kickstarten. Alle ledere og medarbejdere er velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Til kickstarten får alle i organisationen også en introduktion til OfficeFits app. Her kan ledere og medarbejdere udfordre sig selv, kollegaer, afdelinger og andre virksomheder. I appen kan du sætte personlige mål og udfordre dig selv. Du kan vælge en udfordring, der går ud på, at du skal cykle tværs over USA, gå fra København til Stockholm, steppe op i Eiffeltårnet eller stå et maraton. Mulighederne er mange.

 

Har du lyst til at vide mere vores Bevægelseskoncept og OfficeFit App, kan du altid kontakte os.

Derfor er det vigtigt, at alle deltager til kickstart

Vi kan ikke understrege det nok. Det er så vigtigt, at alle i organisationen deltager til vores kickstart. Kickstarten bliver afholdt, der hvor du ønsker det. Vi er meget fleksible i forhold tidspunkt. En kickstart vil altid blive afholdt af en af vores dygtige sundhedsrådgivere.

 

Et par dage inden kickstart bliver udstyret leveret, og på dagen for kickstarten sørger vi for opsætning på kontoret. Vi klarer alt det praktiske – og gennem vores motivationsteam, OfficeFit App og OfficeFit Calendar hjælper vi dig med skabe en (mere) aktiv og energisk kultur.

 

Vi arbejder meget ud fra ideen om, at Bevægelseskonceptet skal give mening for alle. Derfor hjælper det ikke, hvis det kun er ledelsen, der er topmotiverede og har en forståelse for, hvorfor det er vigtigt med bevægelse og variation i arbejdstiden. Alle i organisationen skal være motiverede og se formålet, før der kan ske en real kulturændring. Netop derfor fokuserer vores kickstart også meget på formål og motivation, og vi oplever ofte, at kontorudstyret allerede er i brug, før vi forlader virksomhedens adresse.

 

Vil du høre mere, kan du altid ringe til os.

Når der skal implementeres en hvilken som helst forandring i en organisation, er det vigtigt at formålet med forandringen kommunikeres skarpt og tydeligt fra start til alle organisationens medarbejdere.

OfficeFits Bevægelseskoncept

Alt dette får du, når du tegner en abonnementsaftale på vores Bevægelseskoncept

Vi sørger for alt det praktiske som levering, opsætning, kickstart, service og vedligehold. Herudover hjælper vi dig med at skabe en (mere) aktiv og energisk virksomhedskultur gennem vores motivationsteamOfficeFit App og OfficeFit Calendar.

Aktivt kontorudstyr

I fællesskab finder vi ud af, hvordan din pakke med aktivt kontorudstyr skal sammensættes.

Kickstart

Vi klarer alt det praktiske: levering af udstyr og en kickstart – som hjælper dig til en ny og aktiv virksomhedskultur.

Onboarding

Vi hjælper dig med at opbygge nye og sunde vaner – og kommer med konkret viden samt gode råd.

GetUpp Play

Nem og bekvem adgang til bevægelse og træning på arbejde og i fritiden.

OfficeFit App

Sæt personlige mål, udfordr dine kolleger og få adgang til forebyggende øvelser.


Motivationsteam

Du får tilført stærke ressourcer og kompetencer i form af vores motivationsteam.

Service

Vi klarer alt service og vedligehold af dit aktive kontorudstyr, så det fungerer korrekt og forbliver i god stand.

Få personlig rådgivning

Hej! Jeg hedder
Jan, og jeg står klar til at hjælpe dig.