OfficeFits Bevægelseskoncept

Skal du til Paris med Virtual Tour?

- og samtidig donere penge til Børnecancerfondon?

Virtual Tour

Det er igen i år muligt at komme med Team Rynkeby til Paris på dit kontor samtidig med at du donerer penge til Børnecancerfonden. Alle med et Bevægelseskoncept fra OfficeFit kan tilmelde sig den virtuelle udgave af Team Rynkeby turen.

 

Den rigtige tur til Paris er desværre aflyst, og det betyder at vi i år ikke modtager daglige videoer fra selve turen. Derfor har vi valgt at bruge stemningsvideoerne fra sidste år og den samme rute som sidste år, så du stadig vil få fornemmelsen af, hvordan det er at cykle helt til Paris med Team Rynkeby. Stemningsvideoerne indeholder glimt af gårsdagens tur og information om dagens rute, antal km., stigninger og evt. seværdigheder. Herefter kan du starte ruten op inde i vores app.

Hvad er Virtual Tour?

Hvert hold skal igennem samme distance som Team Rynkeby.


Vi starter med første etape tirsdag d. 21. september. Her starter vi blødt ud med en etape tirsdag, onsdag og torsdag, før vi kører med et fuldt program mandag-fredag ugen efter, hvor I selvfølgelig slutter af på Champs‐Élysées.


Hver morgen under Virtual Tour får du adgang til den daglige tur på gns. 170 km. i OfficeFit App. Hvis dit hold ikke når hele dagens etape kan I gemme den til dagen efter, eller bevæge jer videre til næste etape.


Alt bevægelse tæller! Hvis du står op, omregner appen den ståede tid til kilometer, og du kan selvfølgelig også registrere de kilometer du har cyklet eller gået. Hvis man vælger at være et hold på 5 personer, er det ca. 30 km om dagen, én deltager skal bidrage med. På den måde når vi sammen ned til Paris.

Børn er ikke små voksne. Børn skal vokse og udvikle sig, også selvom de har en kræftsygdom. Det stiller nogle særlige krav til behandlingen.

Doner og vind!

Det er muligt at vinde 2 af vores “Team Rynkeby Kontorcykler” i ét helt år, hvis du deltager i dette års Virtual Tour – kontorcyklerne vil være jeres i et helt år.


Det er både muligt at tilmelde hold gennem virksomhed og som enkel person:


 • Virksomhedshold: minimum 500 kr. pr. hold, hvor der er mulighed for ubegrænset antal deltagere.
 • Medarbejderhold: minimum 50 kr. pr. person på et hold.

Det er muligt at donere via MobilePay, hvor donationen selvfølgelig går ubeskåret til Børnecancerfonden uanset om etaperne er gennemført eller ej.

Hvad er Børncancerfonden?

Hvert år får 200 børn i Danmark kræft. Heldigvis er behandlingen gennem årene forbedret, og i dag helbredes 80 pct. af alle børn med kræft. Der er sket store fremskridt, men der er stadig langt til målet. Børnecancerfonden støtter børnene og deres familier direkte med forkælelseslegater, oplevelser og informationsmateriale, og de støtter læger og sygeplejersker, der vil dygtiggøre sig på faglige møder og konferencer.

 

Børn er ikke små voksne. Børn skal vokse og udvikle sig, også selvom de har en kræftsygdom. Det stiller nogle særlige krav til behandlingen.

 • Min aktivitet
 • Udfordre dig selv og kollegaer
 • Lav forebyggende øvelser
 • Se topresultater
 • Sundhedsambassadør

Hvad får du ud af at deltage i Virtual Tour?

Ikke nok med at du bidrager til et godt formål, så får du også:

 

 • Adgang til turens virtuelle etaper i OfficeFit appen.
 • Adgang til virtuelle træningsruter i OfficeFit appen.
 • Videohilsner fra Team Rynkeby Midt-Vest, hvor dit hold kan følge med i stigninger, naturen og seværdigheder.
 • Logo-banner til din mailsignatur som signalerer, at du er sponsor og at du deltager i Virtual Tour 2021.
 • Diplom for deltagelse i Virtual Tour 2021.
 • Eksponering af virksomhed på OfficeFits sociale medier.

 

Udover ovenstående vil deltagelsen i Virtual Tour være en særdeles god måde at få endnu mere bevægelse ind på arbejdspladsen, samtidig med at det vil give et helt unikt sammenhold mellem kollegaerne.

OfficeFit app

Sådan tilmelder du dig

Kunne du og dine kollegaer eller din virksomhed tænke sig at støtte op om den gode sag?