Tilbyd din ansatte vaccination, synstest og høreundersøgelse

Som en del af vores Bevægelseskoncept får du adgang til OfficeFitPlus, hvor du opnår særlige priser og rabatter på andre sundhedsydelser såsom: vaccination, synstest og høreundersøgelse.

 

Vi tilbyder vaccinationer på grund af, at det er en effektiv og hurtig måde at sikre sin arbejdsplads mod sygdomme og derved sænke sygefraværet. Synstesten er en screeningsundersøgelse, som identificerer eventuelle synstab og farveblindhed. Ved en høreundersøgelse vil din virksomhed kunne opfylde lovgivningen, forebygge belastende og invaliderende høretab og identificere mulige høreskader.

 

Som OfficeFit kunde får du minimum 15% på alle sundhedsydelser.

Vaccinationer mod influenza

Influenza rammer bredt. Det er ikke kun medarbejdere over 65 år, som er i risiko for influenza. Op imod 1 million mennesker i Danmark får influenza årligt, og derfor er vaccination til alle dine medarbejdere yderst effektivt i forhold til at sænke sygefraværet. Ved at tilbyde vaccination mod influenza beskytter du dine medarbejdere op til 70%-90%.

En sygeplejerske besøger jer

Der kommer en sygeplejerske til arbejdspladsen. Alle medarbejdere, der har tilmeldt sig og er registeret, bliver vaccineret på stedet. Efterfølgende skal medarbejderen vente max 10 minutter for at sikre, at der ikke opstår allergier eller gener ved vaccinen.

Vil du vide mere om vaccinationer om influenza, så er du velkommen til at kontakte os.

Få identificeret mulige høreskader

Støj på arbejdspladsen kan betegnes som alt lyd, der kan virke generende og som er uønsket. Ved en høreundersøgelse vil din virksomhed kunne opfylde lovgivningen, forebygge belastende og invaliderende høretab og identificere mulige høreskader.

Høreundersøgelsen varer 15 minutter og indeholder:

  • Sundhedssamtale med en sygeplejerske som tager udgangspunkt i et spørgeskema udfyldt af medarbejderen, omhandlende mulige helbredseffekter af støjudsættelse
  • Otoskopi, som er en klinisk undersøgelse af øregangen og trommehinden
  • En høreundersøgelse med audiometrisk kortlægning af hørelsen ved forskellige sekvenser
  • Tilbagemelding til medarbejderen

Ring og hør, om det kan være relevant med en høreundersøgelse der, hvor du arbejder.

Få identificeret synstab og farveblindhed

Synstesten er en screeningsundersøgelse, som identificerer eventuelle synstab og farveblindhed. Undersøgelsen tager 20 min.

En synstest sikrer, at dine medarbejdere har tilstrækkeligt godt syn til at udføre visuelt kontrolarbejde i et produktionsmiljø. Testen bliver udført af en erfaren sygeplejerske, hvor der er fokus på medarbejderens syn i forhold til arbejdsopgaverne skærmterminalen, frem for hos en optiker.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål til synstesten, og hvordan den skiller sig ud fra en undersøgelse hos optikeren.