Forside » Team Rynkeby

Skal du til Paris med Virtual Tour?

– og samtidig donere penge til Børnecancerfonden?

Det er igen i år muligt at komme med Team Rynkeby til Paris på dit kontor samtidig med at du donerer penge til Børnecancerfonden.  Alle med et Bevægelseskoncept hos OfficeFit kan tilmelde sig den virtuelle udgave af Team Rynkeby turen.

Den rigtige tur til Paris er desværre aflyst, og det betyder at vi i år ikke modtager daglige videoer fra selve turen. Derfor har vi valgt at bruge stemningsvideoerne fra sidste år og den samme rute som sidste år, så du stadig vil få fornemmelsen af, hvordan det er at cykle helt til Paris med Team Rynkeby. Stemningsvideoerne indeholder glimt af gårsdagens tur og information om dagens rute, antal km., stigninger og evt. seværdigheder. Herefter kan du starte ruten op inde i vores app.

Hvad er Virtual Tour?

Hvert hold skal igennem samme distance som Team Rynkeby.

Hver morgen under Virtual Tour får du adgang til den daglige tur på gns. 170 km. i OfficeFits app. Hvis dit hold ikke når hele dagens etape kan I gemme den til dagen efter, eller bevæge jer videre til næste etape.

Hvis man vælger at være et hold på 5 personer, er det ca. 30 km om dagen, én deltager skal bidrage med. På den måde når vi sammen ned til Paris.

Donation

Det er både muligt at tilmelde hold gennem virksomhed og som enkel person:  

  • Virksomhedshold: minimum 500 kr. pr. hold, hvor der er mulighed for ubegrænset antal deltagere.
  • Medarbejderhold: minimum 50 kr. pr. person på et hold.

Det er muligt at donere via MobilePay, hvor donationen selvfølgelig går ubeskåret til Børnecancerfonden uanset om etaperne er gennemført eller ej.

Skal konkurrencegenet plejes?

Ved Virtual Tour 2019 oplevede vi en lyst til at konkurrere holdende imellem, derfor er det i år muligt at deltage i 2 forskellige ligaer. Den ene liga er en fuldstændig åben liga, hvor der ingen regler er, udover kravene for donationer. I den anden liga, må der maks. være én cykel pr. tilmeldt hold, da konkurrencen på den måde bliver mere lige.

 

Virtual Tour 2020 T-shirt

T-shirten kan tilkøbes for blot 125 kr. og kan selvfølgelig beholdes efter turen. De 125 kr. er kostprisen for T-shirten, hvorfor der ikke går penge herfra til Team Rynkeby.

 

Hvad er Børnecancerfonden?

Hvert år får 200 børn i Danmark kræft. Heldigvis er behandlingen gennem årene forbedret, og i dag helbredes 80 pct. af alle børn med kræft. Der er sket store fremskridt, men der er stadig langt til målet. Børnecancerfonden støtter børnene og deres familier direkte med forkælelseslegater, oplevelser og informationsmateriale, og de støtter læger og sygeplejersker, der vil dygtiggøre sig på faglige møder og konferencer.

Børn er ikke små voksne. Børn skal vokse og udvikle sig, også selvom de har en kræftsygdom. Det stiller nogle særlige krav til behandlingen.

Hvad får du ud af deltage i Virtual Tour?

Ikke nok med at du bidrager til et godt formål, så får du også:

  • Adgang til turens virtuelle etaper i OfficeFit appen.
  • Adgang til virtuelle træningsruter i OfficeFit appen.
  • Videohilsner fra Team Rynkeby Midt-Vest, hvor dit hold kan følge med i stigninger, naturen og seværdigheder.
  • Logo-banner til din mailsignatur som signalerer, at du er sponsor og at du deltager i Virtual Tour 2020.
  • Diplom for deltagelse i Virtuel Tour 2020.
  • Firma-logo på vores hjemmeside, som viser, at du deltager Virtuel Tour 2020.
  • Mulighed for tilkøb af T-shirt som synliggør, at du cykler med på Virtuel Tour og samler penge ind til Børnecancerfonden.

Udover ovenstående goder, vil deltagelsen i Virtual Tour være en særdeles god måde at få endnu mere bevægelse ind på arbejdspladsen, samtidig med at det vil give et helt unikt sammenhold mellem kollegaerne.

 

OM TEAM RYNKEBY

Team Rynkeby er:

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

 

2.100 cykelryttere i syv lande

I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 54 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland.

Deltagerne er udvalgt blandt tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskemaet på Team Rynkebys website.