Forside » Udstyr » Gåbånd til kontor

Gåbånd til kontoret

Træn mens du passer jobbet – Gå mellem 3-6 timer i løbet af dagen

Er du også træt af, du ikke når
Sundhedsstyrelsens anbefalede
10.000 skridt om dagen? 

… det kan du gøre noget ved…

Professionelle og støjsvage kontor-gåbånd

TR1200 – Mest Populære gåbånd

Med OfficeFits gåbånd TR1200 kan du gå mellem 3-6 timer i løbet af dagen og dermed nå Sundhedsstyrelsen anbefalede skridt. Forskellen på TR1200 og andre OfficeFits andre kontorgåbånd er motorstørrelsen. Ellers er der tale om den samme gode kvalitet fra LifeSpan, der også leverer fitnessudstyr til landets motionscentre.

Kontorgåbåndet er designet efter, at du kan placere den under dit hæve sænkebord. Der er hjul på, så derfor kan gåbåndet rykkes rundt mellem kontorpladserne (se video). Træder du af gåbåndet, stopper det automatisk, hvilket er praktisk, hvis du skal hente kaffe, eller gå over til printeren. Når du kommer tilbage til gåbåndet, trykker du på start, og preset, på den måde starter du igen med en hastighed på 2,4 km/t.

Gåbåndet indgår i vores bevægelseskoncept

TR-5000 – Det store gåbånd

Med OfficeFits gåbånd TR5000 kan du gå mellem 8-10 timer i løbet af dagen, mens du står bag skrivebordet. Du slår to fluer med et smæk. Mens du forbrænder kalorier, kan du besvare mails og tale i telefon. Gåbåndets kanter er lavet af aluminium, og kan derfor tåle mere vægt, og er stort set vedligeholdelses frit.

Gåbåndet fra OfficeFit er designet af LifeSpan, som også står bag mange af landets løbebånd. Modellen TR5000 passer til hæve sænkeborde, og stopper automatisk, hvis du træder af, hvilket er praktisk, hvis du ofte går fra og til din kontorplads.

Se mere udstyr fra OfficeFit.

Begge kontor gåbånd har tilhørende konsol, hvor du kan holde øje med din aktivitet – hvor meget du forbrænder, hvor lang tid du har været igang, hvor hurtigt du går og hvor mange skridt du har taget. Konsollen stilles på bordet og tilsluttes til gåbåndet og så kan du gå i gang med det samme (se video). Hvis du ønsker at gemme din aktivitet, taster du oplysningerne ind i din bruger i Officefits software eller app. 

Specifikationer for TR-1200

Specifikationer for TR-5000

Model
Gåbånd TR1200
Gåbånd TR5000
Max brugervægt
158 kg
181 kg
Udstyrs vægt 
59 kg
65,8 kg
Mål på gåbæltet
B:50 cm. L: 142 cm.
B:50 cm L:142 cm
Motorkraft
2.25 HK
3 HK
Hastighed
0.6 km/t til 6.4 km/t
0.6 km/t til 6.4 km/t
Mål på gåbånd
L: 179 cm B: 74 cm H: 24 cm
L: 179 cm B: 74 cm H: 24 cm
Mål på styrringskonsol
L: 31.75cm B: 7.6cm H: 5.1cm
L: 31.75cm B: 7.6cm H: 5.1cm

Opret en aktiv arbejdsstation med ergonomisk armlæn og hæve/sænke funktion!

Opret en aktiv arbejdsstation med ergonomisk armlæn og hæve/sænke funktion!

Med OfficeFits hæve sænkebord kan din afdeling få en flyverplads, som lever op til Arbejdsmiljøsekretariatet principper om ergonomi

Bordet adskiller sig fra andre hæve sænkeborde, idet den er designet efter, du står på OfficeFits kontorgåbånd, eller sidder på kontorcyklen.

Traditionelle hæve sænkeborde er bygget efter, at du står på gulvet, og har en max højde, hvilket kan medvirke til, at du får en forkert ergonomisk holdning, når du sidder på OfficeFits kontorcykel.

Løsningen er OfficeFits hæve sænkebord.

Med en ergonomisk armlæn undgår du at bøje i håndleddet, og kan på den måde forebygge en potentiel museskade eller musearm.

En arbejdsstation er også praktisk, fordi du slipper for at flytte rundt på udstyret. Det er en god idé at stille en docking til pc’en til rådighed, så det er muligt for dig og din kollega at arbejde videre, samtidig med I går en tur på gåbåndet.

Sådan forlænger du levetiden på dit kontorgåbånd med Silikone Spray!

Med silikone spray fra LifeSpan kan du forlænge levetiden på dit kontorgåbånd. Ligesom så mange andre ting, f.eks. en printer eller kaffemaskine på kontoret af og til har brug for smørelse, har dit kontorgåbånd også brug for, at du med jævne mellemrum smører motoren.
Sprayen fra LifeSpan hjælper med at beskytte motoren i gåbåndet og holde lydniveauet på et minimum, så du altid får maximal glæde af dit kontorgåbånd.

>> Se i denne video, hvordan du bruger silikone sprayen

Relateret udstyr

Kontorcykel

Tag en cykeltur, mens du besvarer mails

Skrivebords cykel

Vær aktiv, imens du sidder ned på kontorstolen

Kontorstepper

Træn balder og lår, mens du snakker med kunder i telefonen