Forside » Team Rynkeby

Team Rynkeby x OfficeFit: Virtuel Tour

Cykel med Team Rynkeby til Paris på dit kontor og doner penge til Børnecancerfonden.

Fra 1. april kan alle med en sundhedsløsning fra OfficeFit tilmelde sig i hold af 5 personer til at cykle en virtuel udgave af Team Rynkeby turen.

Turen starter d. 29. juni og slutter i Paris d. 6. juli. Hver morgen under turen modtager Office-holdet en videohilsen fra Team Rynkeby Midt-Vest, som selv er på turen. Videohilsnen indeholder video af gårsdagens tur og information om dagens rute, antal km., stigninger og evt. seværdigheder. Office-holdet kan derefter starte ruten op inde i OfficeFits app, og cykle på skift på deres kontorcykel mens de arbejder.

Praktisk

Medarbejdere som har adgang til OfficeFits kontorcykel, kan tilmelde sig som et Office-hold, som vi anbefaler er på 5 pers.  Skiftevis cykler deltagerne på holdet, den samme distance som Team Rynkeby ca. 170 km. om dagen, 1.400 km i alt. Hvis man af praktiske årsager har behov for at være færre/flere på et hold, er dette selvfølgelig tilladt.

Beløb der kan doneres pr. Office-hold: 

  • 1.400 km x 50 øre = 700 kr. 
  • 1.400 km x 1 kr. = 1.400 kr.
  • 1.400 km x 1,5 kr. = 2.100 kr.                

Donationen som er tilvalgt ved tilmeldning, bliver faktureret efter turen til holdkaptajnen. Donationen går ubeskåret til Børnecancerfonden uanset om etaperne er gennemført.

Som deltager på et Office-hold får du:

  • Adgang til turens virtuelle dagsruter i OfficeFit appen.
  • Adgang til virtuelle træningsseancer Team Rynkeby afholder i appen.
  • Videohilsner fra Team Rynkeby Midt-Vest fra gårsdagens tur hvor dit Office-hold kan følge med i stigninger, naturen og seværdigheder.
  • Logo-banner til din mail-signatur som signalerer at du er sponsor og at du deltager i Team Rynkeby x OfficeFit: Virtuel Tour.
  • Diplom for deltagelse i Team Rynkeby x OfficeFit: Virtuel Tour.
  • Firma-logo på vores hjemmeside, som viser at du cykler Tema Rynkeby x OfficeFit – Virtuel Tour.
  • Mulighed for tilkøb af T-shirt som synliggøre at du cykler med på Virtuel Tour og samler penge ind til Børnecancerfonden – 100 kr. pr. person.

Konkurrer internt og vind en Virtuel Tour kop

Har i mere end en cykel på din afdeling, så få lokket flere medarbejdere med. Jo flere deltagere, jo sjovere bliver det, og jo flere penge bliver doneret til Børnecancerfonden. Vi udlover en OfficeFit kop til hver rytter, på det hold i virksomheden som donerer flest penge.

Donationen går til Børnecancerfonden

Hvert år får 200 børn i Danmark kræft. Heldigvis er behandlingen gennem årene forbedret, og i dag helbredes 80 pct. af alle børn med kræft. Der er sket store fremskridt, men der er stadig langt til målet. Børnecancerfonden støtter børnene og deres familier direkte med forkælelseslegater, oplevelser og informationsmateriale, og de støtter læger og sygeplejersker, der vil dygtiggøre sig på faglige møder og konferencer.

Børn er ikke små voksne. Børn skal vokse og udvikle sig, også selvom de har en kræftsygdom. Det stiller nogle særlige krav til behandlingen.

Virtuel Tour

Turen starter i Kibæk d. 29. juni og slutter i Paris d. 6. juli. I alt 1400 km. fordelt på 8 dage. Office-ryttere får mandag morgen d. 1. juli, videohilsen fra optakten og opstart fra om lørdagen i Kibæk, samtidig gives der adgang til at cykle weekendens ruter. Hver morgen hele ugen får Office-rytterne adgang til den daglige tur på gns. 160 km. i OfficeFits app. De dagsruter office-holdet ikke når på samme dag, kan cykles dagen efter eller man kan springe videre til næste dag. Hvis man vælger at være et hold på 5 personer, er det ca. 30 km om dagen, en´ deltager skal cykle. På den måde når vi sammen ned til Paris. Office-rytterne cykler først i mål mandag d. 8. juli, hvor de vil modtage en videohilsen af hele slut-ruten og når Team Rynkeby cykler i mål i Paris.

OM TEAM RYNKEBY

Team Rynkeby er:

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

2.100 cykelryttere i syv lande

I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 54 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland.

Deltagerne er udvalgt blandt tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskemaet på Team Rynkebys website.