Synstest

Synstesten er en screeningsundersøgelse som identificerer eventuelle synstab og farveblindhed. Undersøgelsen tager 20 min.  

Hvorfor skal jeg tilbyde mine medarbejdere en synstest?

  • Sikre at dine medarbejdere har tilstrækkeligt godt syn, til at udføre visuelt kontrolarbejde i et produktionsmiljø.
  • Identificere synsproblematikker hos medarbejdere som arbejder ved skærmterminaler, som kan være årsag til koncentrationsbesvær eller sygemeldinger pga. forkerte siddestillinger, hovedpine og træthed. 
  • Opfylde lovgivning om arbejde ved skærmterminaler


S
ynstest bliver udført af en uvildig sygeplejerske, hvor der er fokus på medarbejderens syn i forhold til arbejdsopgaverne og skærmterminalen.

Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1108 af 15 december 1992

§ 6. Den ansatte har ret til en passende undersøgelse af øjne og syn:inden arbejdet ved skærmterminalen påbegyndes, med jævne mellemrum herefter og når der opstår synsproblemer, der kan skyldes arbejdet ved skærmterminalen

Tilmeld dig vores software i dag!

Når du tilmelder dig vores software vil du også modtage vores nyhedsmail, hvor du får e-bogen: 'Hvorfor din sundhedsstrategi ikke altid bliver en succes, og hvad du kan gøre ved det?'

 

I den første del af vores e-bog kommer vi ind på, hvordan du undgår disse 3 barrierer, når du udarbejder jeres sundhedsstrategi:

Barriere #1 - Vores formuleringer er for abstrakte

Barriere #2 - Vores kollegaer er skeptiske

Barriere #3 - Forandring tager tid

 

Bonus: Du får også 5 nudging-plakater, der motiverer dig og dine kollegaer til variation og bevægelse i arbejdstiden.

 

Når du tilmelder, accepterer du samtidig, at vi må sende mails med historier, videoer og gode tilbud om sundhed og trivsel på arbejdspladsen.