StayFit


Sundheds og erfarings overblik


I StayFit pakken har vi bygget yderligere på i form af et evalueringsmodul og et sundhedsmodul. Sidstnævnte er stærkt motiverende og kan for nogle være lidt af en øjenåbner. Sundhedsmodulet omfatter 2 fysiske sundhedstjek, ét ved start og ét senere i forløbet, hvor den enkelte medarbejder får et nøjagtigt billede af sin sundhedstilstand på en række vigtige parametre – og samtidig kan se udviklingen i denne efter en længere periode med mere bevægelse på arbejdspladsen.

Virksomheden får tilsvarende et ”før” og ”efter” billede af den samlede sundhedstilstand på arbejdspladsen og netop måling og tilpasning er nøgleordene for evalueringsmodulet, som er det andet nye modul i StayFit pakken. Som led i evalueringsmodulet laver vi spørgeundersøgelser flere gange undervejs i forløbet, vi følger op på aktivitetsniveauet og giver løbende rapportering til ledelsen. Det giver derfor mulighed for løbende at justere indsatsen, så afkastet af virksomhedens investering optimeres. 
Sundhedsmoduler

Vælg mellem vores anbefalede pakker; GetFit, GetFit Plus, StayFit og OfficeFit
eller sammensæt din egen løsning.

 

 

GetFit GetFit Plus StayFit OfficeFit
Basis
Komplet bevægelsesløsning
Levering og opsætning
Kick-off med motivationsoplæg
Login til OfficeFit online univers og app
Rådgivning. support og service
Motivation
Fordrag 1: "Motivation"
Foredrag 2: "Work life balance"
Foredrag 3: "Kost, ernæring og motion"
Nudging-pakke
Evaluering
Halvårlig online spørgeundersøgelse
Opfølgning på spørgeundersøgelser
Ledelsesrapportering og anbefaling
Sundhed
Sundhedstjek inkl. Body Age
Opfølgende sundhedstjek efter 12 mdr.
Ledelsesrapportering og anbefaling
Ergonomi
Ergonomisk vejledning
Opfølgning på ergonomisk vejledning
Ledelsesrapportering og anbefalingFå adgang til OfficeFits motiverende onlineprogram

Med OfficeFits motiverende onlineprogram er det muligt at konkurrere mod kollegaer, venner eller andre virksomheder om, hvem der

 

 • forbrænder mest
 • går flest skridt
 • cykler længst 
 • og meget mere...

 

OfficeFits program indeholder flere udfordringer. En motiverende udfordring kan f.eks. være, hvem der cykler først fra Skagen til Gedser, eller først kommer til toppen af Mount Everest, med kontorstepperen.

Med standen fra OfficeFit får du adgang til mere end 100 forebyggende øvelser, som afhjælper de mest kendte kontorskader. Øvelserne er designet efter, at du kan udføre dem på kontoret og i dit arbejdstøj.

Hver morgen ligger et program klar, som ser på et eller flere problemområder. Et problemområde kan f.eks. være, at du oplever smerter i nakke og lænd som følge af for meget stillesiddende arbejde.

Med programmet følger billeder og tekst. Hver medarbejder har sit eget log-in til OfficeFit, og kan følge sin egen træning. Under topresultater kan din arbejdsplads se firmaets samlet resultat og se sin placering i forhold til andre virksomheder.

 

Se også vores GetFit koncept til din virksomhed.

Med GetFit pakken kommer du og dine kollegaer i bevægelse hverdag på jobbet. Hver medarbejder får et personligt log-in til OfficeFits motiverende online-program.

I programmet findes en række motiverende udfordringer, hvor f.eks. to kollegaer kan konkurrere om, hvem der først bestiger Mount Everest, eller cykler fra Skagen til Gedser og meget mere.

Afdelinger kan også dyste imod hinanden og se, hvem der forbrænder flest kalorier på en måned.

 

OfficeFit opdaterer og tilføjer løbende nye udfordringer til motivationsprogrammet. 

GetFit pakken indholder indeholder

 • Motivationsprogram
 • Kontorstepper
 • Kontorcykel
 • Gåbånd
 • Ministand med Udstyr
 • Levering og opsætning
 • Kick-0ff med motivations oplæg