GetFit Plus


Motivation til kulturændring


I GetFit Plus pakken har vi lagt et motivationsmodul oven i basismodulet – og det giver erfaringsmæssigt rigtig god mening. En af de største udfordringer vi som mennesker støder på, når vi forsøger at skabe nye vaner – er gamle vaner. Det tager tid og kræver ofte gentagne påmindelser, støtte og opbakning for at aflægge de gamle vaner og skabe en ny kultur. Derfor har vi lagt motivationsmodulet ind i alle de udvidede pakker.

Motivationsmodulet er således med til at ikke blot at øge dine medarbejderes indsigt, motivation og dermed udnyttelse af bevægelsesudstyret, men modulet er også medvirkende til at øge gevinsten af din investering. 
Sundhedsmoduler

Vælg mellem vores anbefalede pakker; GetFit, GetFit Plus, StayFit og OfficeFit
eller sammensæt din egen løsning.

 

 

GetFit GetFit Plus StayFit OfficeFit
Basis
Komplet bevægelsesløsning
Levering og opsætning
Kick-off med motivationsoplæg
Login til OfficeFit online univers og app
Rådgivning. support og service
Motivation
Fordrag 1: "Motivation"
Foredrag 2: "Work life balance"
Foredrag 3: "Kost, ernæring og motion"
Nudging-pakke
Evaluering
Halvårlig online spørgeundersøgelse
Opfølgning på spørgeundersøgelser
Ledelsesrapportering og anbefaling
Sundhed
Sundhedstjek inkl. Body Age
Opfølgende sundhedstjek efter 12 mdr.
Ledelsesrapportering og anbefaling
Ergonomi
Ergonomisk vejledning
Opfølgning på ergonomisk vejledning
Ledelsesrapportering og anbefalingDenne pakke indeholder Basis modulet?

Med en Basis pakke fra OfficeFit får du og dine kollegaer mulighed for at bevæge sig og passe jobbet samtidig. Ministanden gør det muligt at træne flere kendte problemområder som f.eks. spændingshovedpine og nakkesmerter væk.

Nye øvelser er tilgængelig dagligt i OfficeFits motiverende online-program. Hver øvelse har en varighed på 5-8 min, og kan derfor nemt gøres i en aktiv pause. Der følger billeder og en beskrivelse med til hver øvelse.

OfficeFits motiverende online-program indeholder også udfordringer, hvor f.eks. to afdelinger kan konkurrere mod hinanden og se, hvem der først kommer i mål til Race Across America.

 

Basis pakken indholder indeholder

 • Motivationsprogram
 • Kontorstepper
 • Kontorcykel
 • Gåbånd
 • Ministand med Udstyr
 • Levering og opsætning
 • Kick-0ff med motivations oplæg

 

Få adgang til OfficeFits motiverende onlineprogram

Med OfficeFits motiverende onlineprogram er det muligt at konkurrere mod kollegaer, venner eller andre virksomheder om, hvem der

 

 • forbrænder mest
 • går flest skridt
 • cykler længst 
 • og meget mere...

 

OfficeFits program indeholder flere udfordringer. En motiverende udfordring kan f.eks. være, hvem der cykler først fra Skagen til Gedser, eller først kommer til toppen af Mount Everest, med kontorstepperen.

Med standen fra OfficeFit får du adgang til mere end 100 forebyggende øvelser, som afhjælper de mest kendte kontorskader. Øvelserne er designet efter, at du kan udføre dem på kontoret og i dit arbejdstøj.

Hver morgen ligger et program klar, som ser på et eller flere problemområder. Et problemområde kan f.eks. være, at du oplever smerter i nakke og lænd som følge af for meget stillesiddende arbejde.

Med programmet følger billeder og tekst. Hver medarbejder har sit eget log-in til OfficeFit, og kan følge sin egen træning. Under topresultater kan din arbejdsplads se firmaets samlet resultat og se sin placering i forhold til andre virksomheder.