Forside » Sundhedsløsninger » Foredrag og Workshop

Foredrag og workshop

Boost dine medarbejdere på vejen til en sund hverdag med et foredrag fra OfficeFit

Med et af vores ti forskellige foredrag om alt fra kost, motion og trivsel, vil et af vores foredrag motivere dine medarbejdere. Hvert foredrag vil give inspiration og faglig viden om hvordan jeres medarbejdere kan optimere deres arbejdsdag.

Hvis din virksomhed i forvejen er i gang med et OfficeFit forløb, anbefaler vi at der tilføjes et foredrag efter 6-12 måneder for at opretholde den gode energi til at styrke det sociale fællesskab og hver enkelt medarbejders sundhed.

Samtidig får alle medarbejdere adgang til vores online univers, hvor man kan lave sit eget træningsprogram med forebyggende øvelser til forskellige kropsdele og andre motiverende features.

Trivsel og motivation

Er lyst og motivation din følgesvend eller har i knas i forholdet? 60 min

Det handler virkelig om starte i det små! Lyst og motivation kommer ikke nødvendigvis bare skyllende ind over dig. Nogle gange skal det fremelskes.

Skab motivation- Nudging på arbejdspladsen: 60 min

Dette oplæg omhandler, hvordan nudging på arbejdspladsen kan skabe motivation og engagement hos dine medarbejdere.

Lykketelefonen – et foredrag v. Lasse Løber. Foredrag på 90 min

En optimal brug af smartphonen på arbejdspladsen kan øge fokus, effektivitet og medarbejdertrivsel.

Kroppen i fokus

Kan du mærke at du har siddet ned hele dagen? 60 min

En almindelig arbejdsdag byder på 70 % siddende arbejde. I DK har over 90 % et hæve/sænke bord. Det er under 10 % der bruger det til variation! Hvad er problemet med stillesiddende arbejde?

Smerter i kroppen, er du stærk nok til dit arbejde? 90 min

Der er ikke blevet færre der har ondt i kroppen på arbejdsmarkedet, end der var for 30 år siden!

Wellbeing at work 90 min

Set i lyset af hvor mange medarbejdere, der grundet ex. deres stillesiddende arbejde foran skærmen døjer med smerter i kroppen, så er det nødvendigt at finde ud af, hvad der giver jer Wellbeing at Work.

Kost, stress og humør

Når hjernen fucker med din mad !
60 min

Foredrag om hjernens indflydelse på hvad, hvor meget og hvordan vi spiser. Vores valg og vores vaner – og…skal man løbe en maraton for at være sund?

Stress, søvn og mad 60 min

Stress, som af nogen bliver kaldt for en folkesygdom, har sammen med manglende søvn stor indflydelse på vores livskvalitet.

”Hvis din krop var en Ferrari …”: 90 min

Der skal i virkeligheden ikke så meget til for at kunne køre lidt længere og lidt gladere på literen i hverdagen uden behov for feberredninger, hapsdogs og kolde colaer.

Workshop – Kost og motion

”Sådan bliver du den bedste version af dig selv” 3 timer

 

Alle mennesker ønsker at leve sundt – nogle skjuler det bare bedre end andre. Opfattelsen af hvad der skal til, og hvad et sundt liv egentligt er, er der derimod mange meninger om.  Tvivl og forvirring om sundt eller usundt er gift for lysten til at gøre sig umage. Vi vasker derfor sammen tavlen ren og finder holdbare navigationspunkter.