Forside » Skanderborg Kommune

Skanderborg Municipality

“Vores erfaringer med OfficeFit har været rigtig gode. De har et meget højt serviceniveau, og vi har følt os meget sikre i deres hænder. Vi har aldrig haft nogen tvivl om noget, men hvis vi havde, har de altid været der for os. De er meget hurtige på at fremskynde, hvilket er fantastisk for kunden. Det er også rigtig godt, at de personligt ankommer med udstyret, og guider dig i hvordan du bruger det, hvilket er god service. Tommel op. Jeg føler mig personligt som om jeg får mere energi fra at bruge udstyret, især når jeg har haft en lang 10-timers arbejdsdag. Jeg har så meget ros for dem, og jeg kunne skrive meget mere. Jeg kan kun tale meget højt om dem til andre. En stor anbefaling fra mig til alle jeg møder om denne virksomhed. “

Sarah Skjøttgaard, Skanderborg Kommune