Vores kunder

Transport er et speciale ved Bane Danmark også selv om det er på en kontorcykel hvor man ikke kommer nogen steder, men sundt er det. Foruden cyklen har Bane Danmark også Balancepuder og balancebræt på kontorpladserne som skal hjælpe de a...

Bane Danmark

+

De fleste af os ved nok godt, at det er skadeligt at sidde stille det meste af dagen. I samarbejde med OfficeFit har Lån og Spar Bank derfor bestemt sig for at bringe bevægelse ind på kontoret - for at opnå en stærk og...

Lån og Spar Bank

+

"Vi har haft gå-bånd og cykel siden den 17. juni 2015. Løbe-gåbåndet og cyklen er til deling i afdelingen, og fungerer på den måde, at man booker det, når man vil bruge det. Man tager sin bærebare computer og ...

Fødevarestyrelsen

+

Vi har haft gå-bånd, stepper og cykel siden d. 17. februar 2016. Vi startede med at prøve konceptet af i én afdeling, og efter endt prøveperiode besluttede vi at udbrede konceptet til 3 afdelinger. Cyklerne og stepperen tager man...

Energitilsynet

+

På en af Danmarks største arbejds pladser "Novo Nordisk" bliver sundheden prioriteret. Med OfficeFits motivationsprogram er det muligt at udfordre hinanden, men også afdelinger imellem, kan konkurrere om, hvem der først kommer i mål.

Novo Nordisk

+

Afdelingen Vand & Miljø i Aarhus kommune er også "hoppet på vognen", og har implementeret OfficeFits totalløsning for at komme i bevægelse i arbejdstiden.  

Aarhus Kommune

+

Efter en kort prøveperiode var TvMidtVest i Holstebro også klar til OfficeFits bevægelse konceptløsning. Konceptet bliver brugt flittigt med OfficeFits motivationsprogram.

Tv Midt/Vest

+

”Jeg har haft løbende kontakt med OfficeFit og er hele vejen blevet holdt i hånden omkring, hvad jeg skulle vælge og hvordan jeg skulle bruge udstyret. Jeg er blevet opfordret til, og har benyttet mig af, at kunne ringe hvis jeg var i tv...

Syddansk Universitet

+

”Vores oplevelser har været super gode. I har et rigtig højt serviceniveau og man føler sig tryg i jeres hænder. Man har aldrig været i tvivl om noget om og hvis man har været det, har i altid været til rådighed. I er rigtig hurt...

Skanderborg kommune

+

"Efter vi har fået OfficeFit-konceptet er jeg blevet meget bedre til at hæve mit skrivebord, komme op at stå og bevæge mig i løbet af arbejdsdagen. Og så har jeg fået mere overskud til at ...

Navigators

+

Lolland kommune - Center for handicap har i samarbejde med OfficeFit valgt at gå "all in" på bevægelse. Kommunen har valgt at investere i aktiv-kontorudstyr til flere stillesiddende medarbejdere for at opnå den forebyggende effekt, der e...

Lolland kommune - Center for handicap

+

Med OfficeFits total koncept har medarbejderne hos Arla i Branderup en god samvittighed, når de går hjem.

Arla

+

"Vi har købt motionscykel og stepmaskine hos Officefit.dk hvilket vi er meget glade for. Der var 14 dages prøvetid på produkterne, så vi havde mulighed for at teste om det var noget for os inden køb. ”Hvor er du på vej hen” er de...

Lemvig kommune

+

”Kontorcyklen, som jeg har haft gavn af et lille halt års tid nu, bidrager dagligt til mit generelle fysiske velvære. Jeg bruger den ca. 1 time om dagen. Ud over motionen, som vel alle kan have gavn af, er jeg...

Holckenhavn slot

+

I samarbejde med OfficeFit, bryder Vestforsyning dagligt den statisk position, og opnår de forebyggende effekter af aktivitet og bevægelse i arbejdstiden.

Vest Forsyning

+

Hjemmeværnet i Nymindegab har en særlig plads hos OfficeFit. Firmaet var den først, som fik aktiv-kontorudstyr. Det var endda inden OfficeFits hjemmeside, var gået i luften. Sammen ghar målet være at bringe velvære, arbejdsglæde og bevæg...

Hjemmeværnet

+

Medarbejderne på Alarm centralen i Skejby sidder meget ned, når de disponerer over regionens ambulancer. Regionen har derfor som start-up investeret i en kontorcykel for at kompensere for denne stillesiddende adfærd.

112 Alarmcentral

+

HK Hovedstaden har fået OfficeFits totalkoncept, som indeholder både en kontorstepper, kontorcykel, kontorgåbånd og OfficeFits stand med 11 træningsredskaber, der kan bruges på kontoret. Hovedkontoret har valgt at lave en lejeaftale, og ...

HK

+

"Vi har gennem en periode opstillet et gå-bånd, en motionscykel samt en step-maskine med tilhørende hæve-/sænkeborde, som de studerende har kunnet benytte under klasseundervisningen. Maskinerne er praktisk talt lydløse, så det forstyrrer...

Erhvervs akademiet Herning

+

Efter et besøg i OfficeFits showroom i Holstebro, har Vestas i Ringkøbing investeret i en kontorcykel for at fremme sundheden i deres afdeling.  

Vestas

+

LSP har fået implementeret OfficeFits bevægelses koncept. Gåbåndet har givet LSP mulighed for at nå Sundhedsstyrelsen anbefalede 10.000 skridt hver dag, inden de tager hjem. 

LSP

+

Forbyggende øvelser er bedre end behandling, derfor har DBU investeret i OfficeFits medium koncept med kontorcykel.   

DBU Jylland

+

Marine Travels har købt OfficeFit mindre model kontorgåbånd, TR800, for på den måde at give sine medarbejder mulighed for at bevæge sig i arbejdstiden.

Marine Travels

+

Nupark Holstebro har valgt leje aktiv-kontorudstyr hos OfficeFit. For Nuparks kontoransatte er bevægelse blevet en fast del af arbejdsdagen, og ofte holder rekorden i OfficeFits motivationsprogram, hvad angår udfordringer som involverer ...

Nupark Holstebro

+

Begejstringen var stor, da ejerne og medarbejderne ved Onlineski fik introduceret OfficeFits bevægelses koncept. I dag bliver OfficeFits aktiv-kontorudstyr flittigt brugt til at gøre klar til næste ski sæson. 

Skionline

+

Spar Nord i Skive har også fået OfficeFits kontorcykel på leje. Cyklen står i fællesrum, hvor de har muligheden for at kunne cykle sig en tur samtidig med løser vigtige opgaver.

Spar Nord

+

Trifork har fået OfficeFits kontorgåbånd, og har med den fået bevægelse ind på arbejdspladsen.

Trifork

+

VivaBolig i Aalborg har i længere periode haft fokus på sundhed på arbejdspladsen. I den anledning har de derfor valgt at få OfficeFits kontorcykel.

VivaBolig

+

Waooo har valgt at leje OfficeFits totalkoncept, så de kan forebygge kendte problemområder, som opstår som følge af meget stillesiddende arbejde. De kan nu tage hjem med god samvittighed.

Waoo

+

No Matter har fået OfficeFits kontorcykel, der spreder energi og overskud blandt medarbejderne.

No Matter

+

Kontorcyklen var til at starte med "bare" på prøve, men de ville ikke af med den igen. Så i dag lejer Hvidovre kommune kontorcykler af OfficeFit.

Hvidovre kommune

+

A. Hartrodt har en kontorcykel og løbe-gåbånd fra OfficeFit for at skabe et bedre arbejdsmiljø.  

A. Hartrodt

+

Aktiv-kontorudstyr fra OfficeFit er et stort hit hos Postyr. Efter en kort prøveperiode ville de ikke parat til at komme af med deres to kontorgåbånd igen.

Postyr Corporate

+

Glysom har valgt OfficeFits kontorgåbånd for at fremme sundhed på arbejdspladsen.

Glysom Denmark A/S

+

Til virksomheden Media2 har OfficeFit leveret et kontorgåbånd for at minimere inaktivitet og få mere bevægelse in på arbejdspladsen.

Media2

+

Center For Undervisning åbner døren op for aktiv undervisning på skolerne, efter flere undersøgelser har vist, at indlæringen kan stige med 35%, hvis eleverne har muligheden for at være aktiv, imens de modtager undervisning.

Center for undervisning

+

Hos Nordea har de OfficeFits aktiv-kontorudstyr til leje.

Nordea Ejendomme

+

Hos Rohde og Schwarz er bevægelse og sundhed rykket ind i form af OfficeFits totalkoncept og to ekstra kontorcykler. Løsningen er med at sprede arbejdsglæde! 

Rohde & Schwarz

+

Kreativiteten fejler ikke noget ved A2 arkitekterne. Det gør manglende aktivitet heller ikke med et bevægelse koncept fra OfficeFit 

A2 arkitekterne

+

Paragraffer og lovartikler kan være tungt læsestof, så er det godt, at Advokathuset Eegholm holder sig skarp og aktive, når de løser vigtige opgaver.

Advokathuset Eegholm

+

Hos arbejdsmarkedskontoret Midt- og Nordjylland bliver kontorcyklen brugt flittigt. Bevægelse i arbejdstiden er med til at reducere korttidssygefravær og sprede arbejdsglæde, viser flere undersøgelser. 

Arbejdsmarkedskontoret Midt- og Nordjylland

+

Fe Støberiet i Herning, ved godt hvad det vil sige, at være låst til sit skrivebord og ikke kunne bevæge sig. Derfor har de invisteret i et gåbånd TR5000. 

Fe Støberiet

+

Heden og Fjorden bringer bevægelse ind på deres arbejdsplads og skaber dermed en aktiv og god arbejdsplads. Bevægelses konceptet som består af gåbånd, kontorcykel og kontorstepper gør det sjovere at arbejde på kontoret.

Heden og Fjorden

+

Situs Nordic går imens de arbejder på kontoret, dette gør de for egen sundheds skyld, for at få mere energi og for fællesskabet.  

Situs Nordic

+

World Translation, har købt bevægelses udstyr fra OfficeFit samt taget motivationsprogrammet i brug for at gør det sjov og udfordrende at bevæge sig.

World Translation

+

Kommune bygningen i Ikast Brande er nu i bevægelse og deres medarbejder kan tage hjem med en rigtig go samvittighed. 

Ikast Brande kommune

+

Bevægelse på arbejdspladsen kan virke fjollet men ikke når man ved hvad stillesiddende arbejde gør ved kroppen. Derfor har Aarhus kommune invisteret i et Totalkoncept fra OfficeFit sammen med vores motivations program. 

Aarhus Kommune (1)

+

Bevægelse imens der arbejdes er blevet taget til sig i Horsens kommune.

Horsens kommune

+

Det er en kultur der skal laves om, og det må man sige at de har været klar til hos NRGI i Horsens

NRGI

+

København er en cykel by, og det kan de nu også gøre inde på kommunen.

Arbejdsmiljø Københavns kommune

+

Der bliver ikke sat så meget ned efter at Consignor har haft besøg af Officefit 

Consignor

+

Vi forbinder bevægelse og motion med det danske forsvar, det kan nu også ses inde hos de administrative medarbejder. 

Forsvaret

+

Herning kommune sidder lige nu med rekorden på vores kontorcykel på ialt 101 kilometer på en arbejdsdag, vel og mærke imens den pågældende medarbejder arbejdede 

Herning kommune

+

Efter et besøg hos Randers kommune og opstilling af Officefit koncepterne kunne de forskellige afdelinger tage stilling til hvad der skulle ind til deres medarbejder.

Randers kommune

+

Struer kommune er lydens by, nu kan de også kalde sig en by i bevægelse

Struer kommune

+

Skandia arbejder meget med sundhed og forsikringer der til. Den bedste forsikring dertil er at gøre noget aktivt for at undgå skader og livsstilsygdomme, hvilket nu er noget de har taget til sig. 

Skandia

+

Hos Viborg idrætsråd, har de nu også tænkt bevægelse ind i deres kontormiljø. 

Viborg idrætsråd

+

Hos Alfa Travel kombinere de deres arbejde med bevægelse og kan tage hjem med go samvittighed.

Alfa Travel

+

Guldborgsund kommune er ved at indføre en større sundheds strategi i samarbejde med Officefit 

Guldborgsund kommune

+

Revisions arbejde kan være tungt, via bevægelse stiger ilt og energi tilføjelsen og opmærksomheden skærpes.  

Klar Revision

+