Forside » Om Arbejdsmiljøkonferencen 2016 i Nyborg

Om Arbejdsmiljøkonferencen 2016 i Nyborg

14-11-2016, Vibeke Pedersen, Officefit.dk

 

Bevæg dig ind i fremtiden

Sammen kan vi bryde det stillestående kontormiljø og skabe et bevægende miljø.

Hånden på hjertet, så kender du helt sikkert til den typiske arbejdsdag, hvor du er solidt plantet i kontorstolen, og kun rejser dig op, når du har brug for kaffe eller skal hente noget i printeren. Men sådan behøves det slet ikke at være, for dig og dine kollegaer kunne sagtens bevæge sig mere, selv når I arbejder.

Den filosofi blev fornyelig udvekslet på bedste maner til arbejdsmiljøkonference i Nyborg, hvor vi satte fokus på at erstatte det stillestående kontormiljø med et mere bevægende et af slagsen for fremtiden. Det blev til et par hyggelige dage, hvor vi mødte mange gæster som kunne se formålet og fordelene med et bevægende kontor. Bl.a. kom vi ind på, hvordan bevægelse kan øge kreativiteten, hvordan det er med til at nedsætte korttidssygefraværet, og hvordan bevægelse faktisk er med til at forbedre koncentrationsevnen… Og vi kunne bliver ved…

Spørgsmålet er, om du vil være den næste, der bevæger dig ind i fremtiden?

Vurder dette indlæg

Om OfficeFit

OfficeFit er din samarbejdspartner, som sikrer sundhed på arbejdspladser rundt om i Danmark.

Vi vil ændre den Skandinaviske kontor kultur til det bedre, og synliggøre konsekvenserne af den stillesiddende adfærd. Vores team er specialister inden for bevægelse, nudging, motivation og meget mere.

Relaterede indlæg

Related Posts