Sundhedstjek

Måling af medarbejdersundhed

Sundhedsmodulet er den ultimative måling,

af den enkelte medarbejders fysiske helbredstilstand

på en række udvalgte parametre


Modulet indeholder en før- og eftermåling, som sammen med de øvrige elementer i evalueringsmodulet, giver et tydeligt billede af sundhedsløsningens effekt. Sundhedstjekket bliver udført i virksomheden med fuld diskretion for den enkelte medarbejder. Forløbet starter med et udvidet sundhedstjek, som omfatter måling af blodtryk, kolesterol, blodsukker, lungefunktion, BMI, højde og vægt. På baggrund af målingen vurderes en kropsalder (body age), som et let forståeligt pejlemærke for kroppens helbredstilstand.

Sundhedstjekket udføres af specialuddannede sygeplejersker, og hver medarbejder modtager en rapport med resultaterne af sundhedstjekket. Rapporten gennemgås i fred og ro med sygeplejersken, så medarbejderen får den fulde forståelse af resultaterne. Ved det opfølgende sundhedstjek måles udviklingen på de væsentligste målepunkter, og medarbejderen får igen en rapport med angivelse af udviklingen i måleresultaterne - og selvfølgelig gennemgås rapporten sammen med sygeplejersken. Resultaterne af de enkelte medarbejderes sundhedstjek indgår også i en samlet sundhedsprofil for arbejdspladsen. Derved opnår du et billede af din virksomheds samlede sundhedstilstand - med fuld anonymitet i forhold til den enkelte medarbejder.

                                                                                                                                      Kom i gang nu

Få adgang til OfficeFits motiverende onlineprogram

Med OfficeFits motiverende onlineprogram er det muligt at konkurrere mod kollegaer, venner eller andre virksomheder om, hvem der

 

  • forbrænder mest
  • går flest skridt
  • cykler længst 
  • og meget mere...

 

OfficeFits program indeholder flere udfordringer. En motiverende udfordring kan f.eks. være, hvem der cykler først fra Skagen til Gedser, eller først kommer til toppen af Mount Everest, med kontorstepperen.

Med standen fra OfficeFit får du adgang til mere end 100 forebyggende øvelser, som afhjælper de mest kendte kontorskader. Øvelserne er designet efter, at du kan udføre dem på kontoret og i dit arbejdstøj.

Hver morgen ligger et program klar, som ser på et eller flere problemområder. Et problemområde kan f.eks. være, at du oplever smerter i nakke og lænd som følge af for meget stillesiddende arbejde.

Med programmet følger billeder og tekst. Hver medarbejder har sit eget log-in til OfficeFit, og kan følge sin egen træning. Under topresultater kan din arbejdsplads se firmaets samlet resultat og se sin placering i forhold til andre virksomheder.